Κετσπάγια: «Ήμασταν οργανωμένοι και σοβαροί» (gTV)

Gazzetta team
Κετσπάγια: «Ήμασταν οργανωμένοι και σοβαροί» (gTV)

bet365

Ο Τιμούρ Κετσπάγια εμφανίστηκε ευχαριστημένος στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τη Σεντ Ετιέν.

Στην οργάνωση και την τακτική πειθαρχία των παικτών του στάθηκε ο Γεωργιανός τεχνικός της Ένωσης, μετά τη «λευκή» ισοπαλία της ΑΕΚ με τη Σεντ Ετιέν στο «Ζοφρουά Γκισάρ», για τον πρώτο αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League.

Αναφερόμενος στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ κι αφού χαρακτήρισε πολύ καλή ομάδα τη Σεντ Ετιέν, υπογράμμισε πως η ΑΕΚ δεν θα προσπαθήσει στην Αθήνα να «καθαρίσει» απ΄την αρχή το παιχνίδι, αλλά θα παίξει με τον ίδιο προσεκτικό τρόπο, περιμένοντας τις ευκαιρίες που θα της δοθούν για να σκοράρει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κετσπάγια:

«Δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω, η πραγματικότητα είναι ό,τι έδωσε ο διαιτητής. Ό,τι δεν έδωσε, έτσι έκρινε.

Αυτό που μου άρεσε ήταν ότι ήμασταν πολύ οργανωμένοι, πολύ σοβαροί στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε κι εμείς τις ευκαιρίες μας, αλλά αυτό που μετράει είναι πως πήραμε το αποτέλεσμα. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι στην Αθήνα αλλά παίζουμε στην έδρα μας, ελπίζω πως θα έρθει και ο κόσμος στο γήπεδο και με τη βοήθεια του μπορούμε να πετύχουμε αυτό που περιμένει πολλά χρόνια η ΑΕΚ.

Πιστεύω πως σε αυτό το παιχνίδι καμία ομάδα δεν είναι φαβορί, το είδαμε και στο σημερινό παιχνίδι. Αυτός που θα έχει υπομονή, μέσα στο επόμενο παιχνίδι πιστεύω θα έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει το παιχνίδι. Δεν έχει κάποια ομάδα προβάδισμα, παρόλο που παίζουμε στην έδρα μας και με τον κόσμο μας. Μπορούμε να πούμε ότι είμαστε πιο... μπροστά, αλλά όχι φαβορί.

Θέλω και στην έδρα μας να είμαστε πάλι τόσο οργανωμένοι σαν ομάδα, ξέρουμε τι θέλουμε και να περιμένουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το γκολ. Θα είναι λάθος αν πιστεύουμε ότι θα πάμε στην Αθήνα και από το πρώτο λεπτό θα καθαρίσουμε το παιχνίδι. Όπως είπα και πάλι, είναι μία πολύ καλή ομάδα η Σεντ Ετιέν, δεν είναι και τυχαία για να βγαίνει από το Γαλλικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Ήταν το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι αυτό, αλλά το επόμενο δεν θα είναι το πρώτο, οπότε πρέπει να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί, με την βοήθεια του κόσμου, πάντως, πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα