Νόρλινγκ: «Καλό σκορ, όλα ανοιχτά...»

Νόρλινγκ: «Καλό σκορ, όλα ανοιχτά...»

Κώστας Ζάλιαρης
Νόρλινγκ: «Καλό σκορ, όλα ανοιχτά...»

bet365

Διόλου απογοητευμένος εμφανίστηκε ο κόουτς της ΑΪΚ Στοκχόλμης, Ρίκαρντ Νόρλινγκ, τονίζοντας μετά την ήττα (1-0) της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό πως όλα παραμένουν ανοιχτά για τον επαναληπτικό στη Σουηδία.

«Νομίζω πως ήμασταν καλοί τακτικά, έπρεπε όμως να είμαστε πιο επιθετικοί. Παίξαμε σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο και αγαπάμε αυτού του τύπου τα γήπεδα που κουβαλούν ποδοσφαιρικό πολιτισμό» είπε αρχικά ο Νόρλινγκ και συνέχισε, υποστηρίζοντας ότι:

«Είναι εντάξει το σκορ... Είμαστε διαφορετικοί όταν παίζουμε στην έδρα μας και στηριζόμαστε κι εμείς στον κόσμο μας... Το πάθος των οπαδών και η ατμόσφαιρα μας βοηθάει πολύ και αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο για να το νικήσει κάποια ομάδα. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον το επαναληπτικό παιχνίδι. Θα είναι διαφορετικό ματς...».

Για τις δυσκολίες που ενδεχομένως να συναντήσουν οι «πράσινοι» στη Στοκχόλμη ελέω πλαστικού χλοοτάπητα, σχολίασε: «Δεν μπορώ να ξέρω κατά πόσο μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού σε πλαστικό χλοοτάπητα... Θα δούμε πως θα πάει».

Ερωτηθείς για τους συμπατριώτες του, Μπεργκ και Χουλτ που αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό, είχε να πει:

«Ο Μάρκους Μπεργκ συνεχώς βελτιώνεται, προοδεύει και είμαστε περήφανοι για εκείνον ως Σουηδοί. Θέλουμε να τον δούμε να συνεχίσει να προοδεύει. Και ειδικά τώρα που ο Ζλάταν αποσύρθηκε από την εθνική ομάδα, ο Μάρκους θα έχει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για να γίνει μεγάλος. Ο Νίκλας Χουλτ χρειάζεται ακόμα αυτοπεποίθηση και ψυχολογία για να εμφανιστεί καλύτερος».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα