Μάσα στο gazzetta.gr: «Όλοι... λύκοι για τον Αστέρα»

Ο ΕΚ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΤΟ GAZZETTA

Μάσα στο gazzetta.gr: «Όλοι... λύκοι για τον Αστέρα»

Ο Πάμπλο Μάσα μέσα από το... βλέμμα του λύκου, δίνει το στίγμα του νέου Αστέρα μέσω του gazzetta.gr από την Ολλανδία. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΛΑΤΑΡΙΩΦ.

Μάσα στο gazzetta.gr: «Όλοι... λύκοι για τον Αστέρα»

Από τις 18/7 ο Αστέρας Τρίπολης «χτίζεται» στο Μπίλντεμπεργκ του Όστερμπεκ. Το διάστημα αυτό είναι αρκετό για να έχει διαμορφώσει ήδη άποψη ο Πάμπλο Μάσα για τη νέα ομάδα των Αρκάδων.

Ο Αργεντινός μιλώντας στο gazzetta.gr στάθηκε στη... φιλοσοφία των «λύκων» και στο μαχητικό πνεύμα που θα έχουν άπαντες στην Αρκαδία φέτος έτσι ώστε η ομάδα να επανέλθει σε ευρωπαϊκή τροχιά.

«Η προετοιμασία είναι πάρα πολύ καλή μέχρι σήμερα, εξαιρετική θα έλεγα. Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά ώστε να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα της νέας σεζόν και γι αυτό δουλεύουμε όλα τα παιδιά», είπε αρχικά ο Μάσα στο gazzetta.gr, σχολιάζοντας το πόσο ικανοποιημένος είναι από την μέχρι τώρα προετοιμασίας.

Ο Αστέρας μπορεί φέτος να επανέλθει σε ευρωπαϊκή τροχιά;

«Πρέπει να μάθουμε από τα περσινά λάθη και να επανέλθουμε στα καλά αποτελέσματα. Πιστεύω ότι φέτος θα το πετύχουμε αυτό και θα είμαστε στο τέλος στις πρώτες πέντε θέσεις.. Εξάλλου αυτός είναι ο στόχος του Αστέρα, να είναι πάντα στις πρώτες θέσεις του ελληνικού πρωταθλήματος».

Πόσο σε βοηθάει το γεγονός ότι το λάτιν στοιχείο είναι έντονο, παρά το γεγονός ότι φέτος είστε λιγότεροι;

«Είναι γεγονός ότι φέτος είμαστε λιγότεροι, τις άλλες χρονιές ήμασταν περισσότεροι παίκτες από τη Λατινική Αμερική, ωστόσο και φέτος είμαστε αρκετοί και ο καθένας από εμάς προσπαθεί να δώσει το καλύτερο και να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει πάρα πολύ ψηλά».

Περιμένεις φέτος να συνεργαστεί σε περισσότερα ματς με τον «Πότσι» Τσάβες;

«Ο «Πότσι» είναι πολύ έξυπνος ποδοσφαιριστής, δεν είναι τυχαίο ότι έχει παίξει στην Μπόκα που όλοι ξέρουμε τι σημαίνει να παίζει σε αυτόν τον σύλλογο. Όλα είναι αποφάσεις του τεχνικού, αυτός αποφασίζει ποιος θα παίξει και ποιος όχι. Μια συνεργασία με τον «Πότσι» και λόγω της εθνικότητας είναι πάντα καλή».

Σου έρχεται στο μυαλό ακόμη το σουτ σου με τον Παναθηναϊκό;

«Χάσαμε την είσοδο στα πλέι οφ στο ματς με τον Ατρόμητο, στο ματς με τον Παναθηναϊκό όντως θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει, σούταρα σωστά την μπάλα, έδιωξε  αντίπαλος αμυντικός πάνω από τη γραμμή, όλοι είδαμε τι έγινε. Ό,τι έγινε... έγινε».

Τα τατουάζ που βλέπουμε στο χέρι σου συμβολίζουν κάτι;

«Αυτό που έχω στο μπράτσο μου είναι αφιερωμένο στη γυναίκα μου και είναι πολύ σημαντικό για μένα. Επίσης ο λύκος συμβολίζει για μένα τον πολεμιστή».

Θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου «λύκο» μέσα στον αγωνιστικό χώρο ή υπάρχει κάποιο άλλο ζώο που σε χαρακτηρίζει περισσότερο;

«Όχι, μ' αρέσει ο λύκος. Νομίζω ότι όλοι είμαστε πολεμιστές και μέσα από αυτό το πνεύμα ότι όλοι προσπαθούμε να δώσουμε το καλύτερο στην ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, πιστεύω ότι ο σύλλογος θα έχει τις επιτυχίες που του αρμόζουν».

 Το μήνυμα που θα ήθελες να δώσεις στον κόσμο;

«Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη της προηγούμενης χρονιάς, ήμαστε μια νέα ομάδα, θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε τον Αστέρα στις πρώτες θέσεις. Όπως είπα και πριν αυτός είναι ο στόχος μας και γι αυτό δουλεύουμε στην προετοιμασία αλλά και σε όλη τη διάρκεια της σεζόν».

Best of internet