Καμπούρ - Αστέρας Τρίπολης 1-3

Καμπούρ - Αστέρας Τρίπολης 1-3

bet365

Ο Αστέρας νίκησε την Καμπούρ με 1-3, στο δεύτερο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους. Γεύση και από Γκοντό. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΛΑΤΑΡΙΩΦ.

Άκρως ικανοποιητικά είναι τα πρώτα δείγματα από το νέο Αστέρα Τρίπολης. Μετά το 9-2 επί της Σιλφόλντε, οι Αρκάδες νίκησαν και την Καμπούρ. Οι παίκτες του Μάκη Χάβου δεν επέτρεψαν στους Ολλανδούς να απειλήσουν και έλεγχαν το ματς στον απόλυτο βαθμό - ειδικά όσο ήταν στο ματς οι παίκτες που υπολογίζονται για το βασικό σχήμα.

Στο εν λόγω ματς οι πρώτοι 11 που πάτησαν το γήπεδο ήταν οι Κοσίτσκι στο τέρμα και οι Κουρμπέλης-Τριανταφυλλόπουλος αποτέλεσαν το αμυντικό δίδυμο με τους Μπέρτο κα Γιαννούλη να είναι στα άκρα της άμυνας. Χαμντανί και Δημούτσος ήταν τα δύο χαφ, ο Ιωαννίδης ήταν στην κορυφή της επίθεσης, με τους Μάσα και Καλτσά να είναι στα άκρα.

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης βρήκε τους Αρκάδες να μπαίνουν... φουριόζοι και μόλις στο 5' ο Ιωαννίδης άνοιξε το σκορ με πλασέ, ενώ μερικά λεπτά αργότερα, ο Καλτσάς έκανε το 2-0 με όμορφη λόμπα στο 8'.

Η Καμπούρ δεν μπορούσε να απειλήσει, με την ομάδα της Τρίπολης να κλείνει πολύ καλά όλους τους χώρους, να κυκλοφορεί την μπάλα και να πιέζει μπροστά. Έτσι ήρθε και το 3-0 για τον Αστέρα 34' όταν ο Μάσα άνοιξε όμορφα στο Χαμντανί από τα αριστερά, εκείνος πάτησε στην αντίπαλη περιοχή, είδε τον Ιωαννίδης και εκείνος και με όμορφο τελείωμα έκανε το 3-0. Σε τρελά κέφια ο επιθετικός του Αστέρας που μετρά πέντε γκολ σε δύο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, είδαμε τον Χάβο να κάνει τις πρώτες του αλλαγές λίγο μετά το 60'. Οι Ολλανδοί απείλησαν για πρώτη φορά στο 70', με ένα σουτ που έγινε να κοντράρει και να φεύγει άουτ. Ο Τσάβες λίγο μετά από την είσοδό του στο ματς έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.

Η Καμπούρ μείωσε σε 1-3 με τον Μπλάκσον, ενώ προς το τέλος του ματς είχε οριζόντιο δοκάρι. Λίγο πιο νωρίς ο Χάβος έβαλε στο ματς τον Σεντρίκ Γκοντό, που δοκιμάζεται τις τελευταίες μέρες στο Μπίλντεμπερκ.

Από εκεί και πέρα, ο Χάβος έδωσε ευκαιρία και σε νέα παιδιά όπως οι Παπαγγελής, Κώτσιρας και Τσιώλης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Κοσίτσκι, Μπέρτος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουρμπέλης, Γιαννούλης, Χαμντανί, Δημούτσος, Καλτσάς, Τσιλιανίδης, Μάσα, Ιωαννίδης.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Αθανασιάδης, Ίγκορ, Σεφίλ, Τσιώλης, Κώτσιρας, Πότσι Τσάβες, Στανισάβλιεβιτς, Νίκο Φερνάντες, Γκοντό, Παπαγγελής, Μακροστέργιος, Νάτσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα