Πάμπλο Βίτι, ο Αργεντινός φορ της Βέροιας (vids)

Πάμπλο Βίτι, ο Αργεντινός φορ της Βέροιας (vids)

Νίκος Τσιώκος
Πάμπλο Βίτι, ο Αργεντινός φορ της Βέροιας (vids)

bet365

Ο Πάμπλο Βίτι είναι ο Αργεντινός επιθετικός που προσπαθεί να φέρει η Βέροια, με την περίπτωσή του να... κολλάει στο συμβόλαιο με την Ολ Μπόις.

Έναν Αργεντινό για τη γραμμή κρούσης προσπαθεί να εντάξει στο ρόστερ της η Βέροια. Η «βασίλισσα του Βορρά» προσπαθεί να φέρει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας τον 31χρονο φορ, Πάμπλο Βίτι, ο οποίος έχει πολλές... παραστάσεις στο πρωτάθλημα της χώρας του, καθώς και εμπειρία από το Κόπα Λιμπερταδόρες και το Κόπα Σουντανμερικάνα.

Ο Πάμπλο Ερνέστο Βίτι, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στο Ροζάριο στις 9 Ιουλίου 1985 και εκτός από επιθετικός μπορεί να παίξει τόσο ως δεκάρι όσο και ως αριστερός εξτρέμ, ενώ έχει ύψος 1,79μ. Αποτελεί παιδί των ακαδημιών της ομάδας της γενέτειράς του και τον Ιανουάριο του 2004 κέρδισε το πρώτο του επαγγελαματικό συμβόλαιο.

Ακολούθησαν οι Μπάνφιλντ, Ιντεπεντιέντε, ενώ το 2008 ξενιτεύτηκε για πρώτη φορά για λογαριασμό της ουκρανικής Τσερνομόρετς πριν επιστρέψει στην Ιντεπεντιέντε. Σειρά πήραν το Τορόντο στο MLS, οι ΥΣΜ Πόρες, Ουνιβερσιτάριο στο Περού, η Κερέταρο στο Μεξικό και η Λίγκα ντε Κίτο στο Εκουαδόρ πριν επαναπατριστεί το 2013 για λογαριασμό της Τίγκρε, ενώ πέρυσι πήρε μεταγραφή για τη Σαν Μαρτίν.

Από τον περασμένο Ιανουάριο βρίσκεται στην Ολ Μπόις και το συμβόλαιό του αποτελεί το... αγκάθι στις διαπραγματεύσεις με τη Βέροια. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις, και από τον σύλλογο της Ημαθίας περιμένουν να μείνει ελεύθερος για προχωρήσουν στις τελικές επαφές και να ολοκληρωθεί το... deal με τον παίκτη.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι το... ταμείο του Βίτι έχει γράψει 30 συμμετοχές, 4 γκολ, 1 ασίστ στην Torneo Inicial, 26 εμφανίσεις, 2 τέρματα, 1 ασίστ στο MLS, 23 παρουσίες, 1 γκολ στην Torneo Final, 9 συμμετοχές, 3 γκολ στο Κόπα Σουνταμερικάνα, καθώς και 2 εμφανίσεις στο Κόπα Λιμπερταδόρες, με τους ανθρώπους της Βέροιας να πιστεύουν ότι έχουν βρει τον παίκτη που θα λύσει το πρόβλημα στην επίθεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα