Ρυθμοί στο «κόκκινο» και «θέλω» στα... άκρα (vids)

Ρυθμοί στο «κόκκινο» και «θέλω» στα... άκρα (vids)

bet365

Ο Μάκης Χάβος ζήτησε από τους παίκτες του γρήγορες αλλαγές της μπάλας, ανάπτυξη από τα πλάγια και τελειώματα. Δουλειά στα στημένα και έντονοι ρυθμοί. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΛΑΤΑΡΙΩΦ.

Η σκληρή δουλειά στο Μπίλντεμπεργκ συνεχίζεται για τον Αστέρα Τρίπολης για 11η μέρα, παραμονές του δεύτερου φιλικού επί ολλανδικού εδάφους κόντρα στην Καμπούρ.

Ο Μάκης Χάβος τους... έτρεξε στην προπόνηση της Πέμπτης (28/7), μιας και το πρωί το πρόγραμμα είχε ξεκούραση. Ύστερα από έντονο ζέσταμα, με ταχύτητες, οι Αρκάδες δούλεψαν πάνω στην τακτική και στα τελειώματα. Αυτό που ζητήθηκε από τους παίκτες ήταν να αναπτύσσονται από τα πλάγια, αλλάζοντας την μπάλα όσο πιο γρήγορα μπορούσαν, ενώ σκοπός ήταν να... καταλήγει η μπάλα στα δίχτυα.

Έμφαση δόθηκε και στα στημένα, με τον τεχνικό του Αστέρα να δουλεύει συγκεκριμένα στα κόρνερ και στα φάουλ, δίνοντας συνέχεια συμβουλές στους παίκτες του.

Από το πρόγραμμα απόντες ήταν οι Σταύρος Τσουκαλάς και Ματίας Ιγκλέσιας. Ο Αργεντινός μέσος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στη γάμπα και λογικά θα είναι και πάλι πίσω στις προπονήσεις όταν επιστρέψει η ομάδα στην Ελλάδα. Από την άλλη, ο Τσουκαλάς υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο τη δεύτερη μέρα της προετοιμασίας αλλά βρίσκεται στο τέλος της αποθεραπείας του και αναμένεται να μπει και πάλι σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την Παρασκευή ή το Σάββατο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα