Έληξε η απεργία, ξανά στις προπονήσεις η Βέροια

Έληξε η απεργία, ξανά στις προπονήσεις η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Έληξε η απεργία, ξανά στις προπονήσεις η Βέροια

bet365

Λύθηκε άμεσα το θέμα με τα χρήματα στη Βέροια και οι ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας του Βορρά» επέστρεψαν στις προπονήσεις την Πέμπτη (28/7).

Δεν κράτησε πολύ η απεργία των ποδοσφαιριστών στη Βέροια. Σε αυτή ρόλο έπαιξε, φυσικά, και η αλλαγή στην ιδιοκτησία, που έφερε κάποιες καθυστερήσεις στην καταβολή χρημάτων για να οδηγήσει τους παίκτες σε αυτή την κίνηση. Ωστόσο, υπήρξαν συζητήσεις και το θέμα λύθηκε μέσα στις επόμενες ώρες από την έναρξη της απεργίας.

Μάλιστα, από την ΠΑΕ τονίζεται ότι δεν ήταν τόσο δραματικά τα πράγματα όσο παρουσιάστηκαν και πως όσοι ήρθαν ως μεταγραφές έχουν πάρει τις προκαταβολές, ενώ και οι υπόλοιποι κατανόησαν την κατάσταση. Γι' αυτό και η απεργία έληξε, με άπαντες να επιστρέφουν στις προπονήσεις για να συνεχίσουν κανονικά την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα