Επιστρέφει Ολλανδία ο Ριτζμάιερ

Επιστρέφει Ολλανδία ο Ριτζμάιερ

Νίκος Τσιώκος
Επιστρέφει Ολλανδία ο Ριτζμάιερ

bet365

Θέμα με το συμβόλαιό του με την Αϊντχόφεν έχει ο Μαρσέλ Ριτζμάιερ, που θα επιστρέψει στην Ολλανδία για να το λύσει και να επανέλθει στη χώρα μας για να ξεκινήσει προπονήσεις με την ΑΕΛ.

Μπορεί η ΑΕΛ να ανακοίνωσε την Πέμπτη (28/7) την απόκτηση του Μαρσέλ Ριτζμάιερ, όμως ο Αυστριακός μέσος θα επιστρέψει στην Ολλανδία την Παρασκευή (29/7). Ο λόγος είναι ότι δεν έχει λύσει ακόμα το συμβόλαιό του με την Αϊντχόφεν, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προπονηθεί ή να αγωνιστεί με τους «βυσσινί», αν και συμφώνησε για κλειστό τριετές.

Μαζί του, βέβαια, θα είναι και ο μάνατζέρ του, ώστε να συζητηθεί η λύση του συμβολαίου του με τους Ολλανδούς, να βρεθεί η... χρυσή τομή και να επανέλθει στη χώρα μας για να ξεκινήσει προπονήσεις με τους Θεσσαλούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι το αίτημα του κ. Αναστασιάδη να δοκιμαστεί ο ποδοσφαιριστής Ritzmaier, τόσο στις προπονήσεις αλλά και στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, δεν κατέστη δυνατό να ικανοποιηθεί, διότι όπως δήλωσε κατηγορηματικά ο παίκτης, αλλά και ο μάνατζερ του, επειδή δεν έχει λυθεί και τυπικά το συμβόλαιο του με την Αϊντχόφεν δεν είναι δυνατό να προπονηθεί, ούτε να αγωνιστεί με την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο παίκτης και ο μάνατζερ του έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ και αύριο το πρωί θα αναχωρήσουν για την Ολλανδία, όπου θα συζητήσουν με τη διοίκηση της Αϊντχόφεν τη λύση του συμβολαίου του και κατόπιν θα επιστρέψουν στη Λάρισα, όπου και μετά από έγκριση από τον κ. Αναστασιάδη θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή.

Ο κ. Αναστασιάδης είναι κατηγορηματικός ότι αν δεν δει ο ίδιος τον οποιονδήποτε παίκτη, εκτός κι αν είναι παίκτης που έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα και τον γνωρίζει, δεν πρόκειται να δεχθεί να πραγματοποιηθεί καμία μεταγραφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα