Ανακοίνωση και επιβεβαίωση από Βέροια για Φόρτες

Ανακοίνωση και επιβεβαίωση από Βέροια για Φόρτες

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωση και επιβεβαίωση από Βέροια για Φόρτες

bet365

Επιβεβαίωση του gazzetta.gr για τον Άλβιν Ματέους Φόρτες, με τη Βέροια να ανακοινώνει την απόκτησή του για δύο χρόνια.

Όπως είχαμε γράψει πρώτοι στο gazzetta.gr, ο Άλβιν Ματέους Φόρτες είναι ο Ολλανδός εξτρέμ που θα έφερνε η Βέροια. Η επιβεβαίωση ήρθε την Πέμπτη (28/7), με τη «βασίλισσα του Βορρά» να ανακοινώνει την απόκτησή του για τα επόμενα δύο χρόνια. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να κληθεί να καλύψει το κενό στη δεξιά πλευρά, αν και κατά βάση παίζει στα αριστερά, εφόσον δε γίνει προσθήκη ποδοσφαιριστή σε αυτή τη θέση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Alvin Mateus Fortes.

Ο 22χρονος ολλανδός μεσοεπιθετικός (καλύπτει –κυρίως- την αριστερή πλευρά), μετά τη συνάντηση που είχε με τους διοικούντες στην ΠΑΕ, συμφώνησε και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Alvin Fortes, που γεννήθηκε στις 25/04/1994 στο Ρότερνταμ, ξεκίνησε την καριέρα του από την ολλανδική SV Heinenoord.

Επόμενοι σταθμοί ήταν φιλανδική PS Kemi, καθώς και οι ολλανδικές RKC Waalwijk, SBV Vitesse και FC Oss. Τελευταίος σταθμός ήταν η τουρκική Boluspor.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα