Ο Άμπροουζ και δύο νέα ονόματα από Ισπανία

Ο Άμπροουζ και δύο νέα ονόματα από Ισπανία

Δημήτρης Τομαράς
Ο Άμπροουζ και δύο νέα ονόματα από Ισπανία

bet365

Ο Έφε Άμπροουζ μίλησε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ενώ από την Ισπανία προκύπτουν ακόμα δύο ονόματα για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Νιγηριανός στόπερ τόνισε ότι «έχω πει και προηγούμενως πως είμαι έτοιμος να παλέψω για τη θέση μου στην ομάδα και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Επίσης, με εντυπωσιάζει να ξέρεις το να διαβάζω για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Τον Ιανουάριο διάβασα επίσης το ίδιο, αλλά είμαι συγκεντρωμένος και χαρούμενος στην Σέλτικ.

Ξέρω αυτούς που βρίσκονται πίσω από τις φήμες, αλλά δεν δίνω σημασία σε αυτές, τουλάχιστον προς το παρόν. Δεν γνωρίζω για τις συζητήσεις αναφορικά με την αποχώρησή μου από τη Σέλτικ. Οι ίδιοι άνθρωποι ήταν πίσω από το ενδιαφέρον για τη Λεβερκούζεν, οι ίδιοι είναι πίσω και από την ιστορία με τον Ολυμπιακό».
Κατά τα άλλα ισπανικές πηγές θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει στην λίστα του τον Νάτσο Κάσες και τον Φερνάντεθ. Ο πρώτος είναι 28χρονος αμυντικός και κεντρικός χαφ της Χιχόν που είχε πέρυσι 25 συμμετοχές και 1 γκολ. Ο δεύτερος είναι διεθνής Ισπανός στόπερ και ακραίος μπακ της Ρεάλ με 22 παρουσίες πέρυσι και 1 γκολ. Φέρεται να παραχωρείται με δανεισμό και ενώ έχει μπει δυναμικά στην διεκδίκησή του η Σπαρτάκ Μόσχας. Η περίπτωση του Φερνάντεθ πάντως είναι ιδιαίτερα ακριβή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα