To... 3ο ημίχρονο για Σαραϊδάρη, οι «κομμένοι» κι ο άφαντος Κάκος!

Μιχάλης Τσαμπάς
To... 3ο ημίχρονο για Σαραϊδάρη, οι «κομμένοι» κι ο άφαντος Κάκος!

bet365

Το gazzetta παρουσιάζει πως προκρίθηκε η λύση Σαραϊδάρη, γιατί... κόπηκαν Τριτσώνης, Κουκουλάκης και ποιος πήρε... ψήφο αλλά δεν το «διάβασε» ποτέ!

O Δημήτρης Σαραϊδάρης ήταν ο εκλεκτός της... κίνησης των 12 όσο αφορά τον εκπρόσωπο της Σούπερ Λίγκα στην ΚΕΔ, αλλά η επιλογή αυτή δεν είχε την... οικουμενικότητα που θα επιθυμούσε τόσο ο Χρήστος Πανόπουλος (σ.σ ο οποίος μάλιστα έκανε λόγο για ομόφωνη απόφαση κάτι που δεν ισχύει), όσο και ο νέος πρόεδρος του συνεταιρισμού Γιώργος Στράτος. Ο πρώην διεθνής βοηθός διαιτητής δεν ήταν το μόνο πρόσωπο που μπήκε στο τραπέζι της κουβέντας έγινε στην ΒΙΑΜΑΡ το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι διοικούντες των ομάδων της Λίγκας, εξέτασαν ακόμη περιπτώσεις όπως αυτές των Κουκουλάκη, Τριτσώνη και Ψυχομάνη. Για τον τελευταίο δεν έγινε ιδιαίτερη κουβέντα. Για τους Κουκουλάκη-Τρτσώνη, που θεωρήθηκαν εν δυνάμει λύσεις, μπήκε ο προβληματισμός πως δεν συμπλήρωσαν τον απαιτούμενο χρόνο από την αποχώρησή τους από την ενεργό δράση και κάπου εκεί σταμάτησε η κουβέντα.

Υπήρξε κι άλλη πρόταση, που έγινε από τον πρόεδρο του Παναιτωλικού Φώτη Κωστούλα ο οποίος πρότεινε τον Τάσο Κάκο, στην λογική ότι τα τελευταία χρόνια ψηφίζονταν σερί ως ο κορυφαίος ρέφερι στην Ελλάδα.

Αρχικά θετική στην επιλογή του Κερκυραίου πρώην διεθνή ρέφερι ήταν και η Λάρισα. Όμως στη συνέχεια ο εκπρόσωπος της νεοφώτιστης ΠΑΕ αποχώρησε μετά από επικοινωνία που είχε με τον ιδιοκτήτη Αλέξη Κούγια.

Τον Δημήτρη Σαραϊδάρη ψήφισαν 7 ομάδες και συγκεκριμένα οι Ξάνθη, Αστέρας, Ατρόμητος, Πλατανιάς, ΠΑΣ Γιάννινα, Κέρκυρα και Πανιώνιος.

Δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με Βέροια, Ηρακλή, Λεβαδειακό, ενώ όπως αναφέραμε πιο πάνω απουσίασε από την ψηφοφορία η Λάρισα.

Ο Παναιτωλικός ήταν ο μόνος που ψήφισε Κάκο. Δηλαδή η Κέρκυρα δεν ψήφισε μια πρόταση από το νησί, καθώς όπως τόνισε ο εκπρόσωπος της είχε εξουσιοδότηση από το ΔΣ να ψηφίσει ότι προτείνει ο Χρήστος Πανόπουλος ως επικεφαλής των «12».

Μάλιστα, δεν πέρασε ασχολιάστο το γεγονός ότι ενώ οι πάντες συμφώνησαν ότι ο Κάκος είναι ένας ρέφερι με παρελθόν μακριά από... συμφέροντα και άλλου είδους ενασχολήσεις, τελικά πλην των Αγρινιωτών κανείς άλλος δεν τον υποστήριξε ως επιλογή για την ΚΕΔ, ενώ και η «υποψηφιότητα» πέρασε στα... ψιλά, σε αντίθεση με άλλα ονόματα που γράφτηκαν και ακούστηκαν και δεν μπήκαν καν στην ψηφοφορία.

Πλέον το ενδιαφέρον εστιάζεται αν στο κρίσιμο Δ.Σ της Δευτέρας υπάρξουν ενστάσεις για την περίπτωση Σαραϊδάρη αφού υπάρχουν ΠΑΕ, εντός κι εκτός των «12» που δεν την βλέπουν με... καλό μάτι!

 

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα