Χάουκσον: «Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί»

Χάουκσον: «Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί»

Χάουκσον: «Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί»

bet365

Απόλυτα συνειδητοποιημένος αναφορικά με τις δυσκολίες της αποψινής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο δεξιός μπακ-χαφ της ΑΪΚ Στοκχόλμης, Χαουκούρ Χάουκσον.

Ο Ισλανδός άσος δεν έκρυψε την επιθυμία του για ένα θετικό αποτέλεσμα στην Αθήνα.

«Νιώθουμε καλά, θα παραταχθούμε έχοντας πολλή αυτοπεποίθηση, ειδικά μετά τη νίκη μας με 3-0 στο ντέρμπι. Βέβαια, πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι πολλοί καλοί και πρέπει να παίξουμε καλά στην άμυνα. Ελπίζω να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Αθήνα και να αγωνιστούμε με ακόμα καλύτερη ψυχολογία στη ρεβάνς. Ασφαλώς θα είναι ιδανικό ένα σκορ που θα μας δίνει το προβάδισμα και να μπορέσουμε να πάμε μακριά στη διοργάνωση. Είναι ένας από τους στόχους της σεζόν, να πάμε μακριά στο Europa League».

Ο Χάουκσον, πάντως τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί. «Εννοείται πως παραδέχομαι ότι είναι το φαβορί. Είναι μία μεγάλη ελληνική ομάδα. Αλλά, όλα μπορούν να συμβούν στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Πιθανότατα είναι η πιο μεγάλη ομάδα που θα μπορούσαμε να κληρωθούμε, αλλά ας το διαχειριστούμε όπως μας προέκυψε. Είναι ένας σπουδαίος αντίπαλος, αλλά μας αρέσει να παίζουμε σημαντικά παιχνίδια».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα