Ο Κόντε πήρε τον αέρα του Κλοπ... (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Κόντε πήρε τον αέρα του Κλοπ... (vid)

bet365

Η Τσέλσι με κεφαλιά του Γκάρι Κέιχιλ πήρε τη φιλική νίκη με σκορ 1-0 επί της Λίβερπουλ στην Καλιφόρνια για το ICC, με τον Αντόνιο Κόντε να... παίρνει τον αέρα του Γιούργκεν Κλοπ ενόψει των αναμετρήσεών τους στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «μπλε» του Λονδίνου, προηγήθηκαν και ... διαμόρφωσαν παράλληλα το αποτέλεσμα της φιλικής αναμέτρησης από το 10ο λεπτό, όταν από εκτέλεση κόρνερ, ο Κέιχιλ πήρε τη δυνατή κεφαλιά και νίκησε τον Κάριους.

Οι «κόκκινοι» βρήκαν το δρόμο για τα δίχτυα με τον Φιρμίνο, με το σημαιάκι του επόπτη να σηκώνεται για οφσάιντ στον Βραζιλιάνο και το πρώτο μέρος ήταν αρκετά καλό, προετοιμάζοντας τον κόσμο και για τα ντέρμπι της νέας αγωνιστικής περιόδου στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Κλοπ πίεσε για την ισοφάριση δείχνοντας πως δεν ήθελε να συμβιβαστεί με την ήττα ούτε σε φιλικό ματς, όμως το σύνολο του Αντόνιο Κόντε ήταν συμπαγές και υπερασπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο το προβάδισμα για να επιβεβαιωθεί η νίκη στο σφύριγμα της λήξης.

Ο Σεσκ Φάμπρεγας άφησε την Τσέλσι με δέκα παίκτες στα τελευταία 20 λεπτά, με πολύ άσχημο μαρκάρισμα στον Κλαβάν, πηγαίνοντας στον αντίπαλό του με το πόδι αρκετά ψηλά, δίχως λόγο κι αιτία σε ένα τέτοιο παιχνίδι...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα