Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν 1-3 (vid)

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν 1-3 (vid)

bet365

Εντυπωσιακή η Παρί, επικράτησε με 3-1 της Ρεάλ με εκπληκτικό Μουνιέ . Αποχώρησε τραυματίας ο Τιάγκο Σίλβα.

Ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Παρί, που επικράτησε εύκολα της Ρεάλ με 3-1 στο Οχάιο, με τον Μουνιέ να παραδίδει σόου! Οι Γάλλοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό μετά από φανταστική ενέργεια του Ικόνε , όμως λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 11' ο Έμερι είδε τον Τιάγκο Σίλβα να τραυματίζεται.

Στην θέση του πέρασε ο Μουνιέ, που έκανε πάρτι κόντρα στην «Βασίλισσα» και με δύο προσωπικά τέρματα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο σκορ στο 40ο λεπτό. Το μόνο που πέτυχε η Ρεάλ, ήταν να μειώσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαρσέλο, στην εκπνοή του πρώτου μέρους.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζιντάν): Κίκο Κασίγια, Μαρσέλο, Ντανίλο, Νάτσο, Βαράν, Καζεμίρο, Ίσκο, Κόβασιτς, Μοράτα, Χεσέ, Λούκας Βάσκεθ (χρησιμοποιήθηκαν επίσης: Ντίαζ, Λίνχαρτ, Τεχέρο, Καρβαχάλ, Όντεργααρρντ, Γιάνιεθ, Ασένσιο, Γιορέντε, Φέμπας, Φερνάντεζ, Αχράφ)

Παρί Σ.Ζ. (Έμερι): Τραπ, Τιάγκο, Κουρζάβα, Οριέ, Κιμπέμπε, Παστόρε, Λούκας, Ραμπιό, Ικόνε, Καλεγκάρι, Καβάνι (έπαιξαν επίσης: Μουνιέ, Ντι Μαρία, Σταμπουλί, Μπεν Αρφά, Μάξουελ, Ν'κουνκού, Γκεοργκέν).

 

Τελευταία Νέα