Το σήκωσε η Ατλέτικο Νασιονάλ! (vid)

Το σήκωσε η Ατλέτικο Νασιονάλ! (vid)

Gazzetta team
Το σήκωσε η Ατλέτικο Νασιονάλ! (vid)

bet365

Το Κόπα Λιμπερταδόρες κατέκτησε η Ατλέτικο Νασιονάλ, που επικράτησε της Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε με 1-0.

Το δεύτερο Κόπα Λιμπερταδόρες κατέκτησε η Ατλέτικο Νασιονάλ, με την ομάδα του Μεντεγίν να επικρατεί την Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε με 1-0 χάρη στο τέρμα του Μπόρχα από το 9ο λεπτό. Η... ομάδα του Εσκομπάρ, που είχε σηκώσει και πάλι την κούπα το 1989, τον Δεκέμβριο θα συμμετέχει στην Ιαπωνία στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων.

Ο σύλλογος από την Κολομβία, στον οποίο μέχρι πριν από λίγο καιρό έπαιζε και ο Ιμπάρμπο του Παναθηναϊκού - σημείωσε και δύο τέρματα στην διοργάνωση - είχε αποσπάσει ισοπαλία στο Εκουαδόρ από την φιναλίστ. Η Ιντεπεντιέντε, πάντως, είχε κάνει την... βρώμικη δουλειά για την Ατλέτικο, καθώς είχε πετάξει εκτός τόσο την Μπόκα, όσο και την κάτοχο Ρίβερ Πλέιτ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ: Αρμάνι, Μποκανέγκρα, Ντάβινσον Σάντσες, Αλέξις Ενρίκες, Φαρίντ Ντίας, Γκέρα (89' Ντιέγκο Άριας), Μεχία, Μιγκέλ Τόρες, Μπερίο, Μάρλος Μορένο (77' Ιμπαργκουέν), Μιγκέλ Μπόρχα (81' Ρεσκαλδάνι).

ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΝΤΕΛ ΒΑΓΕ: Ασκόνα, Νούνιες, Μίνα, Καϊσέδο, Τελετσέα (88' Μιγιέρ Καστίγιο), Ρισότο, Ορεχουέλα, Σορνόσα (46' Ουτσουάρι), Χούλιο Ανγκούλο (72' Χόναταν Γκονσάλες), Καμπέσας, Χοσέ Ανγκούλο.

 

Τελευταία Νέα