Βίκτορ: «Μια βδομάδα για να βελτιωθούμε»

Βίκτορ: «Μια βδομάδα για να βελτιωθούμε»

Δημήτρης Τομαράς
Βίκτορ: «Μια βδομάδα για να βελτιωθούμε»

bet365

Ναι μεν αλλά για τον τεχνικό του Ολυμπιακού Βίκτορ Σάντσεθ με τον Ισπανό να μην είναι ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού, αλλά να τονίζει πως υπάρχει μια βδομάδα για να δουλέψουν και να προκριθούν επί της Χάποελ.

Ο Ισπανός προπονητής μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ανέφερε αρχικά απαντώντας στην ερώτηση για την εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός: «Παίξαμε το πρώτο μας παιχνίδι στην έδρα μας φέτος. Αυτό έχει και αυτήν την παγίδα. Εάν δεχθείς γκολ τότε είναι δύσκολο το έργο σου. Από αμυντικής πλευράς πήγαμε καλά αλλά για την επίθεση συμφωνώ μαζί σας. Δεν ήμασταν τόσο πιεστικοί και δεν βγάλαμε καθαρές φάσεις αλλά έχουμε μία εβδομάδα να πάμε εκεί, να είμαστε βελτιωμένοι και να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε».

Για το που αποδίδει τα πολλά αβίαστα λάθη και τις κακές πάσες γενικά: «Η αλήθεια είναι πως ήταν το 1ο επίσημο ματς. Είναι μία εξήγηση γι' αυτό όπως και η ζέστη που μας επηρέασε. Ο αντίπαλος είχε πιο πολλά παιχνίδια. Μας έλειψε η ακρίβεια. Έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας για να βελτιώσουμε αυτήν την εικόνα και να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και με ακρίβεια στον αγώνα. Επίσης το αμυντικό παιχνίδι της Χάποελ που είχε πέντε παίκτες στο κέντρο έκανε πιο δύσκολα τα πράγματα για εμάς διότι δεν είμαστε ακόμα στο στάδιο που πρέπει από πλευράς φυσικής κατάστασης. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Γι' αυτό βγάλαμε και κούραση. Επίσης όπως τονίσαμε χθες η Χάποελ παίζει πολύ καλή άμυνα. Απόδειξη ότι στην Λίγκα της έχει δεχθεί τα λιγότερα γκολ. Πρέπει να την πιέσεις. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες καλές αλλά όχι αρκετές. Θα δουλέψουμε αυτήν την εβδομάδα πάνω σε αυτό. Στην δημιουργία φάσεων και την παραγωγή ευκαιριών».

Για το εαν σκέφτεται αλλαγές παικτών σε σχέση με την εικόνα: «Φυσικά όπως έχουμε πει μένει μία εβδομάδα μπροστά μας για να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς. Και σε φυσική κατάσταση και στους άλλους τομείς. Έχουμε περιθώρια για να βελτιωθούμε».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα