Απεργία από τους παίκτες της Βέροιας

Απεργία από τους παίκτες της Βέροιας

Gazzetta team
Απεργία από τους παίκτες της Βέροιας

bet365

Την απόφαση να μην προπονηθούν πήραν σήμερα Πέμπτη οι παίκτες της Βέροιας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το ότι ακόμα δεν έχουν δει το... χρώμα του χρήματος.

Προβλημάτων συνέχεια για την Βέροια, με τους παίκτες της... βασίλισσας που μένουν για αρκετό καιρό απλήρωτοι, να αποφασίζουν να μην κατέβουν στην προπόνηση, κάνοντας την δική τους απεργία. Οι ποδοσφαιριστές συζήτησαν στα αποδυτήρια τα προβλήματά τους, τα οποία για τους παλιούς είναι οφειλές από πέρσι και για τους νέους η μη καταβολή των προκαταβολών και αποφάσισαν να μην προπονηθούν. Η διοίκηση από την άλλη τους μετέφερε μήνυμα το οποίο αναφέρει πως αύριο θα τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες και οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα