Σκόραρε κι ελπίζει ο ΑΠΟΕΛ!

Gazzetta team
Σκόραρε κι ελπίζει ο ΑΠΟΕΛ!

bet365

Το γκολ του Εφραίμ κράτησε ολοζώντανο τον ΑΠΟΕΛ στη μάχη της πρόκρισης, παρά την ήττα 2-1 από τη Ρόζενμποργκ στο Τρόντχαϊμ. Προβάδισμα για Σέλτικ, Κοπεγχάγη!

Χωρίς τον... αδιάθετο Ντε Βινσέντι στην αποστολή του, ο ΑΠΟΕΛ ήταν κακός, ωστόσο το γκολ του Εφραίμ έδωσε πολλές ελπίδες πρόκρισης παρά την ήττα (2-1) από τη Ρόζενμποργκ στη Νορβηγία.

Ασχημο ξεκίνημα για τον ΑΠΟΕΛ στο ματς, παρουσίασε πολλά κενά στην άμυνα, κάτι που εκμεταλλεύθηκε η Ρόζενμποργκ. Ο Χέλαντ έστειλε μήνυμα στο 4' και στο 22' ήρθε το γκολ! Ο Σκιέλβικ έκανε τη σέντρα και ο αμαρκάριστος, Γκίτκιαερ απο κοντά πέτυχε το 1-0. Στο 24' οι Νορβηγοί είχαν νέα μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο Βάτερμαν νίκησε τον Χέλαντ. Στις καθυστερήσεις του α' μέρους η Ρόζενμποργκ πέτυχε και δεύτερο γκολ με ατομική προσπάθεια του Σκιέλβικ! Ο ΑΠΟΕΛ ήταν πιο πειθαρχημένος αμυντικά στην επανάληψη, κράτησε τους γηπεδούχους μακριά από την εστία του και στην πρώτη του ευκαιρία σκόραρε. Στο 67' ο Εφραίμ βρέθηκε σε θέση βολής και διαμόρφωσε το 2-1!

Προβάδισμα για τη Σέλτικ, αφού απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο Καζακστάν από την Αστάνα. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο α' μέρος, πίεσαν και μόλις στο 19' άνοιξαν το σκορ. Από ασίστ του Τουμασί ο Λογκβινένκο κατάφερε να πετύχει το 1-0! Η ομάδα του Ρότζερς παρουσιάστηκε καλύτερη με την είσοδο του Μπιτόν και στο 78' ήρθε η ισοφάριση. Από πάσα του Ρόμπερτς ο Γκρίφιθς διαμόρφωσε το 1-1!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα