Ήττα με καλές εντυπώσεις για Παναιτωλικό

Φώτης Καρακούσης
Ήττα με καλές εντυπώσεις για Παναιτωλικό

bet365

Παρότι πάλεψε και έχασε πολλές ευκαιρίες, ο Παναιτωλικός ηττήθηκε από την Περούτζια με 1-0 στο τρίτο του φιλικό επί Ιταλικού εδάφους.

Φιλικό νούμερο τρία για τον Παναιτωλικό, με τα... καναρίνια παρά την καλή τους εμφάνιση να χάνουν από την Περούτζια με 1-0. Οι Ιταλοί που αγωνίζονται στην Serie B, πήραν τη νίκη με γκολ του Γκουμπέρτι στο 85'. Ωστόσο σε όλο το ματς οι Αγρινιώτες ήταν καλύτεροι, δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες, πέτυχαν γκολ με τον Ρότσα στο 76' που ακυρώθηκε ως οφσάιντ και στο τέλος δέχθηκαν το τέρμα. Σίγουρα όμως άφησαν καλές εντυπώσεις και δείχνουν να ανεβάζουν στροφές ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών τους.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης(46’ Κριστιάνο), Κούσας, Ροντρίγκες (82’ Χαντάκιας), Μύγας (73’ Κουτρομάνος), Τσοκάνης, Μάκος (46’ Πάουλο), Παπάζογλου, Φερέιρα (46’ Μαρκόβσκι), Ουάρντα (58’ Ρότσα), Μουνιός (73’ Κλέσιο), Τομανέ (85’ Παπουτσογιαννόπουλος).

PERUGIA: Rosati, Imparato, Chiosa, Didiba, Gualtieri, Monaco, Drole, Ricci, Di Carmine, Zapata, Vicaroni. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Elezaj, Patrigniani, Comotto, Zerbli, Brighi, Di Nolfo, Buonaiutto, Guberti, Bianchi.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα