Μέντες: «Σίγουρος πως θα περάσει η Άλκμααρ»

Gazzetta team
Μέντες: «Σίγουρος πως θα περάσει η Άλκμααρ»

bet365

Την σιγουριά του για πρόκριση της Άλκμααρ στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε ο πρώην παίκτης των Ολλανδών αλλά και του Παναθηναϊκού Μέντες Ντα Σίλβα.

Μετά την πρόκριση επί της Οντ, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει την Άλκμααρ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League. Οι Ηπειρώτες μόνο εύκολο έργο δεν έχουν, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού αλλά και της Ολλανδικής ομάδας Μέντες Ντα Σίλβα να τονίζει πως είναι σίγουρος για πρόκριση της Άλκμααρ.

Αναλυτικά ο Μέντες μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του ανέφερε: «Ο ΠΑΣ είναι πολύ ικανή ομάδα. Παίζουν με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, προσπαθούν να είναι συμπαγείς και είναι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Είναι ένας σύλλογος που δεν έχει ευρωπαϊκή εμπειρία και φέτος δεν θα αγωνιζόταν στο Europa League, αλλά πήρε τη θέση του Πανιωνίου. Πιστεύω πως αν η Άλκμααρ είναι συγκεντρωμένη και σοβαρή δεν θα έχει πρόβλημα με τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα περάσει η Άλκμααρ και εύκολα. Έχουν κάνει καλή προετοιμασία και έχουν αυτοπεποίθηση. Γενικά το ολλανδικό ποδόσφαιρο υπερέχει τακτικά και τεχνικά από το ελληνικό. Μόνο στον τομέα της εξυπνάδας μπορούμε να πάρουμε κάτι από τους Έλληνες. Παίζουν συνήθως περισσότερο για το αποτέλεσμα».

Για τη ρεβάνς; «Η Αθήνα είναι πανέμορφη. Θα πρέπει στην Άλκμααρ να το διασκεδάσουν. Έχεις πολλά να κάνεις σε αυτή την πόλη και οι παραλίες είναι πανέμορφες. Θα συνιστούσα να μην μείνουν εκεί για δύο μέρες, αλλά παραπάνω».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα