Οι τέσσερις εκλεκτοί για τη θέση του αρχιδιαιτητή

Οι τέσσερις εκλεκτοί για τη θέση του αρχιδιαιτητή

Οι τέσσερις εκλεκτοί για τη θέση του αρχιδιαιτητή

Ένας από τους Ψυχομάνη, Σαραϊδάρη, Τριτσώνη και Κουκουλάκη είναι ο... εκλεκτός της κίνησης των 12, με το όνομα να μην βγαίνει προς τα έξω, αλλά ήδη να έχει αποφασιστεί.

Την Δευτέρα θα γίνει η σημαντική συνεδρίαση του ΔΣ της Λίγκας, στην οποία ο Συνεταιρισμός να αποφασίσει τον αρχιδιαιτητή που θα είναι εκ' μέρους του στο περιβόητο Ισπανικό μοντέλο διαιτησίας. Σήμερα στα γραφεία της ΒΙΑΜΑΡ πραγματοποιήθηκε συνάντηση των 12 μικρομεσαίων ομάδων. Σε αυτήν αποφασίστηκε το όνομα που θα είναι ο... εκλεκτός, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως θα πάρει και το χρίσμα, καθώς δεν είναι δεδομένο πως το ΔΣ θα έχει την ίδια άποψη.

Όπως αναφέραμε ήδη η κίνηση των 12 έχει αποφασίσει ποιος θα είναι αυτός που θα προταθεί για αρχιδιαιτητής, με το όνομά του να κρατείται μυστικό, καθώς και ο ίδιος ο Χρήστος Πανόπουλος στις δηλώσεις του επισήμανε πως θα ήταν σωστό πρώτα να το μάθει η Σούπερ Λίγκα και όχι ο κόσμος. Το όνομά του προκρίθηκε από τέσσερα που έπεσαν στο τραπέζι. Ο λόγος για τους Δημήτρη Σαραϊδάρη, Γιώργο Ψυχομάνη, Σταύρο Τριτσώνη και Μιχάλη Κουκουλάκη.

Και οι τέσσερις είχαν ενημερωθεί πως ήταν στους υποψηφίους και είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να αναλάβουν. Ωστόσο όπως τόνισε και ο Χρήστος Πανόπουλος, αυτός που θα προταθεί δεν είχε μάθει ακόμα αν θα ήταν ο... εκλεκτός, κάτι που όπως είναι λογικό θα έχει γίνει ή έστω θα γίνει τις επόμενες ώρες.  

Best of internet