Γκαλτιέ: «Να μη δεχθούμε γκολ»!

Γκαλτιέ: «Να μη δεχθούμε γκολ»!

Gazzetta team
Γκαλτιέ: «Να μη δεχθούμε γκολ»!

bet365

To αυτονόητο ζήτησε και... ευχήθηκε με τις δηλώσεις του ο τεχνικός της Σεντ Ετιέν Κριστόφ Γκαλτιέ για το ματς με την ΑΕΚ.

Χαλαρός και ιδιαίτερα άνετος εμφανίστηκε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Κριστόφ Γκαλτιέ με αφορμή τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο τεχνικός της Σεντ Ετιέν όταν ρωτήθηκε πως νιώθει απάντησε εύκολα: «Είμαι χαλαρός. Δίχως πίεση. Έχω τη θέληση να ξεκινήσουμε καλά. Οι παίκτες δούλεψαν πολύ. Εδώ και τρεις σεζόν δεν είχαμε ξανά τόση επιβάρυνση. Τα ματς προετοιμασίας δεν πήγαν καλά, αλλά και πριν τα φιλικά κάναμε προπονήσεις. Δεν προετοιμαζόμαστε μόνο για τα ματς με την ΑΕΚ, αλλά για όλη τη χρονιά».

Στη συνέχεια όταν του ζητήθηκε το σχόλιό του για το αν αλλάζουν οι στόχοι λόγω της ρεβάνς που γίνεται στην Αθήνα, είπε: «Μπορεί να πει κάποιος πως οι ομάδες που έχουν τον επαναληπτικό εντός ψάχνουν το γκολ. Θα πρέπει λοιπόν να αποφύγουμε να δεχτούμε γκολ αλλά παράλληλα και να κάνουμε ότι πρέπει για να φτάσουμε στη νίκη».

Στο ερώτημα αν είναι πλεονέκτημα για την Σεντ Ετιέν ότι δεν παίζουν Αλμέιδα και Ροδρίγκες απάντησε: «Αναλύσαμε την ΑΕΚ και τον τρόπο που παίζει. Υπάρχουν νέοι παίκτες που δεν θα παίξουν αύριο, αλλά θα παίξουν στην καυτή έδρα της ΑΕΚ. Η Σεντ Ετιέν είναι η ίδια ομάδα στη ραχοκοκκαλιά της και εύχομαι πως υπάρχουν παίκτες με γνώση να είναι για εμάς ένα πλεονέκτημα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα