«Δεν γνωρίζουμε πολλά για την ΑΕΚ»!

«Δεν γνωρίζουμε πολλά για την ΑΕΚ»!

Gazzetta team
«Δεν γνωρίζουμε πολλά για την ΑΕΚ»!

bet365

Στόχος ένα καλό αποτέλεσμα πρόκρισης για την Σεντ Ετιέν από το πρώτο ματς απέναντι στην ΑΕΚ σύμφωνα με όσα είπε πριν λίγο ο Φαμπιάν Λεμουάν...

Στο γεγονός ότι δεν μπορούν να γνωρίζουν πολλά για την ΑΕΚ συγκριτικά με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στάθηκε ο Φαμπιάν Λεμουάν που τόνισε ότι γνωρίζουν άπαντες στην ομάδα ότι θα έχουν δύσκολο έργο.

«Μιλήσαμε για την ΑΕΚ. Δεν γνωρίζουμε τόσα πολλά όσα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος που επανέρχεται με φιλοδοξίες όπως φαίνεται άλλωστε από το γεγονός ότι πέρυσι κατέκτησε το Κύπελλο στη χώρα της. Το ελληνικό πρωτάθλημα ξέρω καλά πως κάθε χρόνο ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας, όπως και στην Τουρκία», τόνισε αρχικά ο 29χρονος μέσος των «στεφανουά».

Έπειτα ο Λεμουάν αναφέρθηκε στην ετοιμότητα των γηπεδούχων λόγω και της προετοιμασίας. «Προετοιμαστήκαμε διαφορετικά. Νιώθουμε έτοιμοι, έχουμε καλή φυσική κατάσταση. Αυτό που παίζει ρόλο δεν είναι τα ματς προετοιμασίας, αλλά τα επίσημα παιχνίδια. Λένε κάποιοι πως είναι καλό να έχεις εντός τον επαναληπτικό.. Με ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς, αυτό είναι που μετράει».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα