Λιόντος: «Θεωρούμε παράτυπη την συνάντηση και αποχωρούμε»!

Λιόντος: «Θεωρούμε παράτυπη την συνάντηση και αποχωρούμε»!

Φώτης Καρακούσης
Λιόντος: «Θεωρούμε παράτυπη την συνάντηση και αποχωρούμε»!

bet365

Η ΑΕΛ αποχώρησε ξαφνικά από τη νέα επαφή των μικρών της Λίγκας με τον εκπρόσωπό της, Ανδρέα Λιόντο να κάνει λόγο για παράτυπη συνάντηση! Tο gazzetta.gr βρίσκεται στο meeting και σας ενημερώνει για τα πάντα.

Εξερχόμενος της συνάντησης ο κ. Λιόντος επισήμανε πως «θεωρούμε παράτυπη την συνάντηση και αποχωρούμε! Δεν είναι μία συνάντηση αρμόδιου οργάνου για τέτοια θέματα. Ότι προτάσεις έχουμε να κάνουμε για την διαιτησία θα τις κάνουμε στο Δ.Σ. της Super League».

Αναμφίβολα είναι μία μη αναμενόμενη εξέλιξη αυτή η αποχώρηση της ΑΕΛ από την συνάντηση των μικρών της Super League για τα γνωστά και... καυτά θέματα της διαιτησίας και την προσπάθεια θέσπισης του ισπανικού μοντέλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα