Ντοναρούμα: «Μεγαλύτερη πρόκληση για μένα ο Αστέρας Τρίπολης»

Gazzetta team
Ντοναρούμα: «Μεγαλύτερη πρόκληση για μένα ο Αστέρας Τρίπολης»

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντόνιο Ντοναρούμα, με τον παίκτη να δηλώνει ότι ο Ασδτέρας αποτέλεσε τη μεγαλύτερη πρόκληση που παρουσιάστηκε στο δρόμο του.

Η ανακοίνωση του Αστέρα, που νωρίτερα τον καλωσόρισε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Οι δηλώσεις του Ιταλού ως παίκτης του Αστέρα:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι εδώ. Είχα μια πρόταση από την Ιταλία, αλλά για μένα ήταν μεγαλύτερη πρόκληση το ενδιαφέρον του ΑΣΤΕΡΑ. Θέλω να ζήσω αυτή τη νέα εμπειρία. Πολλοί Ιταλοί φίλοι μου έχουν παίξει στην Ελλάδα, έχω πάρει συστάσεις και τους ρώτησα πριν έρθω. Ο αδερφός μου είναι πολλά χρόνια στη Μίλαν, είμαι πολύ περήφανος για τον Gianluigi, τον ρώτησα τη γνώμη του πριν πάρω την απόφαση, με συμβούλευσε να ζήσω αυτή τη διαφορετική εμπειρία και μαζί διαπιστώσαμε ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι μια από τις σημαντικότερες ομάδες στην Ελλάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα