Ζέκα: «Σβήσαμε από το μυαλό τα περσινά»

Ζέκα: «Σβήσαμε από το μυαλό τα περσινά»

Κώστας Ζάλιαρης
Ζέκα: «Σβήσαμε από το μυαλό τα περσινά»

bet365

Νέα προσπάθεια από τον νέο Παναθηναϊκό θα γίνει φέτος στην Ευρώπη, σύμφωνα με τον Ζέκα, που ξεκαθάρισε πως ό,τι κακό συνέβη πέρυσι, παύει να υφίσταται ακόμα και σαν σκέψη, πόσω μάλλον ως δικαιολογία ...

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του πρώτου αγώνα με την ΑΪΚ Στοκχόλμης, την Πέμπτη, στη Λεωφόρο για τον γ' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι αυτό που συνέβη πέρυσι ήταν κάτι πολύ δύσκολο αλλά το έχουμε βγάλει από το μυαλό μας. Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία, προσπαθούμε να αφομοιόσουμε τις σκέψεις του προπονητή, είμαστε έτοιμοι και ο στόχος είναι η νίκη».

Για την πίεση, σχολίασε: «Πίεση πάντα θα υπάρχει σε όλους τους αγώνες. Η περσινή ήταν μια δύσκολη κατάσταση. Δεν θα περάσουμε πάλι τα ίδια. Φέτος είμαστε διαφορετική ομάδα, με νέο επιτελείο κι εμείς οι παλαιότεροι θα προσπαθήσουμε να μεταδώσουμε ό,τι μπορούμε στους νέους συμπαίκτες. Να μην επαναλάβουμε λάθη του παρελθόντος».

Για τον αντίπαλο και τα όσα γνωρίζουν οι «πράσινοι»: «Ο προπονητής θα μας δείξει τον τρόπο που παίζει η ΑΪΚ. Από εκεί και πέρα ξέρουμε ότι έχει φυσική κατάσταση η σουηδική ομάδα και θα κοιτάξει από την πλευρά της να πάρει τη νίκη. Τον ίδιο στόχο έχουμε κι εμείς».

Για τη βοήθεια που λαμβάνει ο ίδιος από τον Λεντέσμα: «Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής ο Λεντέσμα. Έχει έρθει για να βοηθήσει την ομάδα κι όχι μόνο εμένα. Παίζουμε καλά μαζί, είναι έμπειρος και αποτελεί πλεονέκτημα αυτό. Όσες φορές παίζουμε μαζί, έχουμε καλή συνεργασία και θα πάμε πολύ καλά».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα