Μίχελ: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι» (vid)

Μίχελ: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι» (vid)

Μίχελ: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι» (vid)

bet365

Ο Λούμπος Μίχελ μιλάει στο Gazzetta.gr για όλα όσα έζησε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άγιαξ. ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του για το θετικό αποτέλεσμα της ελληνικής ομάδας στο πρώτο ραντεβού της με τον Άγιαξ. Όπως, τονίζει στο Gazzetta.gr «τίποτα δεν έχει κριθεί» και περιμένει «με απόλυτη συγκέντρωση και στο δεύτερο παιχνίδι να πετύχουμε τον στόχο μας».

-Πως κρίνεται την εμφάνιση του ΠΑΟΚ και το αποτέλεσμα απέναντι στον Άγιαξ;
«Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό ειδικά για το δεύτερο παιχνίδι. Αλλά είναι το πρώτο ημίχρονο. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε καθόλου, γιατί το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν μας εξασφαλίζει την πρόκριση στα πλέι οφ. Όλοι είδαμε ότι ο Άγιαξ είναι μια πολύ καλή ομάδα, με νεαρούς αλλά πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Πολλοί από αυτούς σύντομα θα πάνε σε μεγαλύτερα κλαμπ, όπως συμβαίνει τώρα με τον Μίλικ, ο αντίπαλος μας παραμένει μια ισχυρή ομάδα, που θέλει να περάσει στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

-Ο ΠΑΟΚ, μετά το 1-1 στο Αμστερνταμ, έχει περισσότερες πιθανότητες για να είναι η ομάδα που θα περάσει στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ;
«Οι πιθανότητες παραμένουν οι ίδιες, όπως ήταν και πριν από το πρώτο παιχνίδι. Πιστεύω ότι είναι μοιρασμένες, είμαστε στο 50-50 και τίποτα παραπάνω, σ’ αυτούς τους αγώνες ένα λάθος μπορεί να κοστίσει ένα γκολ γι’ αυτό πρέπει να παραμείνουμε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Το θετικό είναι ότι η ομάδα ήταν για 90 λεπτά συγκεντρωμένη, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, δυστυχώς θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει καλύτερα μια -δύο αντεπιθέσεις κι αν γινόταν το 2-0 υπέρ μας, τώρα τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά».

-Πως είδατε την παρουσία του κόσμου; Πολλοί ήταν αυτοί που φοβόντουσαν για επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Άγιαξ.
«Δεν ξέρω τι έγινε στην πόλη, εύχομαι να μην έχει συμβεί το παραμικρό επεισόδιο. Οι οπαδοί μας απέδειξαν και σήμερα με την παρουσία τους στο γήπεδο, ότι είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, οπότε το μόνο που μπορούμε να τους πούμε είναι ένα «ευχαριστώ» για την συμπαράσταση».

-Είστε ικανοποιημένος από την παρουσία των νέων ποδοσφαιριστών. Ας πούμε, από τον Τζάλμα Κάμπος, που είναι μια από τις επιλογές σας…
«Ο Τζάλμα πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ. Είναι παίκτης με ποιότητα. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τους νέους ποδοσφαιριστές, για τους ξένους παίκτες, για τις επιλογές που κάνει ο προπονητής. Όλοι είναι μέλη μιας ομάδας. Αν δουλέψεις ενωμένος σαν ομάδα μπορείς και να πετύχεις το γκολ, να φτάσεις στον στόχο σου. Είμαστε ακόμη στο ξεκίνημα της σεζόν και για μένα ο ΠΑΟΚ είναι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία. Υπάρχουν 25 ποδοσφαιριστές που δηλώθηκαν στην Ευρώπη, 18 από αυτούς ήταν στην αποστολή και όλοι τους, ακόμη και αυτοί που ήταν στον πάγκο, υποστήριξαν την ομάδα, όλοι ήταν μια γροθιά και έδειχναν ενθουσιασμένοι από την προσπάθεια. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας».

-Με τον κ. Σαββίδη μιλήσατε καθόλου κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα;
«Μιλήσαμε και περιμένω να μιλήσω ακόμη περισσότερο μαζί του. Υπήρξαν στιγμές μέσα στον αγώνα, όταν χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, που αντέδρασε με κάποιες κινήσεις του. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα συναισθημάτων και αυτό το βλέπεις σε κάθε άνθρωπο».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα