Μποζ: «Πιο θετικό για ΠΑΟΚ το αποτέλεσμα»

Μποζ: «Πιο θετικό για ΠΑΟΚ το αποτέλεσμα»

bet365

Τον ΠΑΟΚ έχρισε ουσιαστικά φαβορί για την πρόκριση ο τεχνικός του Άγιαξ Πίτερ Μποζ, τονίζοντας πως το 1-1 είναι θετικό αποτέλεσμα για τον... δικέφαλο. ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

Ο προπονητής των Ολλανδών εκτός από το αποτέλεσμα που όπως τόνισε αφήνει περισσότερο ικανοποιημένο τον ΠΑΟΚ, μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και για τον Μίλικ και την πιθανή μεταγραφή του, ένα ιδιαίτερα σημαντικό θέμα για τον Άγιαξ.

Αρχικά μιλώντας για το αποτέλεσμα και αν αυτό τον ικανοποίησε επισήμανε: «Το 1-1 δεν είναι νίκη για μένα. Είμαι ο προπονητής του Αγιαξ. Δεν είναι αρνητικό για εμάς, αλλά είναι περισσότερο θετικό για τον ΠΑΟΚ παρά για εμάς».

Για το αν είδε αυτά που περίμενε από τον ΠΑΟΚ: «Οπως τον είχαμε δει τον αντίπαλο, έτσι τον είδαμε και σήμερα».

Για το αν είχε νεύρα στο παιχνίδι και αν έμεινε ικανοποιημένος από αυτά που είδε: «Πιστεύω ότι παίξαμε καλά στα πρώτα τριάντα λεπτά. Ακόμα ψάχνουμε να βρούμε τις θέσεις, επικρατήσαμε σε κάποια στιγμή. Είχαμε τις ευκαιρίες μας και το γκολ οφσάιντ και τις ευκαιρία του Ελ Γκάζι. Όταν χάναμε τη μπάλα την παίρναμε γρήγορα πίσω. Μετά το παιχνίδι, θα πήγαινε προς το 0-2 για τον αντίπαλο και τελικά έληξε ισόπαλο».

Για το τι περιμένει να αντιμετωπίσει στη Θεσσαλονίκη: «Αυτό που περιμένω είναι ότι θα παίξουμε ένα καυτό παιχνίδι που περιμένω να το κερδίσουμε».

Για το αν περίμενε κάτι παραπάνω: «Πιστεύω ότι είχαμε την ουσία και αν ήθελα να προσθέσω κάτι, βλέπω και κάποια πρόοδο. Οι τρεις επιθετικοί έπαιξαν καλύτερα από την προηγούμενη φορά. Ο αντίπαλος είχε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από αυτό που είχαμε συνηθίσει, όμως μπορέσαμε να αντιδράσουμε».

Για το αν υπολογίζει τον Μίλικ για τη ρεβάνς: «Από ότι ξέρω ο Μίλικ θα μείνει. Σίγουρα θα έρθει μαζί μας την άλλη εβδομάδα και θα δω την Πέμπτη την κατάστασή του».

Για τον Ντόλμπεργκ που δεν έχει μεγάλη εμπειρία: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον Ντόλμπεργκ. Εχει ταλέντο και το είδαμε σήμερα. Θα περιμένουμε πολλά από αυτόν».

Για την κατοχή που είχε η ομάδα του και αν επιλέξει το ίδιο και στην Τούμπα: «Η κατοχή δε με ενδιαφέρει πολύ. Το σημαντικό είναι τι κάνεις με τη μπάλα. Καλύτερο είναι να παίζεις καλά, παρά να έχεις την κατοχή της μπάλας. Το θέμα είναι να μπορείς να το αλλάζεις».

Για το αν ένας αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ θα είναι ένα μεγάλο χτύπημα για τον Αγιαξ μετά την περσινή σεζόν και την έξτρα πίεση για τη ρεβάνς: «Είμαστε τρεις εβδομάδες εδώ, οπότε δεν ξέρουμε τίποτα. Πίεση υπάρχει ούτως ή άλλως. Δε μπορώ να μιλήσω για την περσινή σεζόν. Πίεση υπάρχει σίγουρα, γιατί θέλεις να περάσεις στον όμιλο».

Για τις επιλογές αν φύγει ο Μίλικ: «Σίγουρα θα υπάρχει κάποια λίστα στην ομάδα. Δε θα σας πω ποιος είναι στην πρώτη θέση. Γνωρίζουμε το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Μίλικ. Δεν ξέρω αν θα τον αντικαταστήσει κάποιος. Ελπίζω η μεταγραφή να γίνει στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Δε μπορώ να μιλήσω για το αν θα γίνει η μεταγραφή ή όχι. Πρέπει να μιλήσουμε μαζί του, να δούμε τι θέλουμε εμείς και τι αυτός».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα