Ίβιτς: «Στην Τούμπα καλύτερες και οι δύο ομάδες»

Ίβιτς: «Στην Τούμπα καλύτερες και οι δύο ομάδες»

Gazzetta team
Ίβιτς: «Στην Τούμπα καλύτερες και οι δύο ομάδες»

bet365

Ικανοποιημένος δήλωσε ο Ίβιτς, που κράτησε, όμως, χαμηλά τον πήχη ενόψει του αγώνα στην Τούμπα.

Θετική ήταν η εικόνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άγιαξ, όπως παραδέχτηκε ο Ίβιτς στην συνέντευξη Τύπου, που όμως τόνισε ότι η ρεβάνς θα είναι δύσκολη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς:

«Ήταν το πρώτο μας επίσημο ματς. Θα μπορούσε να είναι και διαφορετικό το αποτέλεσμα. Τώρα που τελείωσε 1-1 σίγουρα βλέπουμε ότι είμαστε ικανοποιημένοι. Κάναμε ένα πειθαρχημένο ματς, οι παίκτες έβγαλαν ό,τι θέλαμε στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε απλώς το πρώτο ματς, και περιμένουμε το δεύτερο»

Σχετικά με τα μακρινα σουτ που έκαναν οι παίκτες του Άγιαξ, σχολίασε: »Υπήρχαν 3-4 φορές τα σουτ που έγιναν και από ελεύθερους παίκτες. Πρέπει να βελτιωσουμε την αντίδρασή μας σε αυτό. Πρέπει να μπλοκάρουμε τα σουτ αυτά. Περιμένω μια αντίδραση καλύτερη σε αυτό τον τομέα, θα είμαστε σίγουρα καλύτεροι, αλλά και ο Άγιαξ λογικά θα είναι».

Για τον «χρυσό σκόρερ» Τζάλμα Κάμπος, είπε: «Ήταν ένας παίκτης που έκανε καλό ματς όπως και άλλοι παίκτες μας. Τα ίδια ζήτησα από αυτόν αλλά και από τον Ροντρίγκες».

Όσο για τη ρεβάνς: «Όσο και να σχεδιάζεις δεν ξέρεις εάν θα σου βγει κάτι. Γνωρίσουμε ποια ομάδα έχουμε μπροστά μας. Έχουμε 7-8 ημέρες για να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε για το ματς αυτό».

Για την σύνδεση με τα ματς με το 2010: «Ελπίζω να μην υπάρχει ο μοιραίος παίκτης ο Ίβιτς (γελια). Οι παίκτες που έχουν στο ρόστερ μας είναι καλοί. Και του Άγιαξ είναι, ίσως όχι τόσο καλοί όσο αυτοί της εποχής εκείνης, αλλά περιμένω ότι θα έχουν νέα πρόσωπα και θα είναι καλύτεροι».

Τέλος, σχολίασε: «Και εμείς διψάμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε ευκαιρία να μπει στους ομίλους. Έχουμε ένα ακομη ματς. Ζητάω στήριξη αλλά το ξέρω ότι θα την έχουμε από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα