Τριαντάφυλλος: «Έχει ιστορία και τίτλους η ΑΕΚ»

Gazzetta team
Τριαντάφυλλος: «Έχει ιστορία και τίτλους η ΑΕΚ»

bet365

Ευχάριστα συναισθήματα γέμισε τον Υβ Τριαντάφυλλο η κλήρωση της Σεντ Ετιέν με την ΑΕΚ διότι του θύμισε την καριέρα του στην Ελλάδα και την Γαλλία.

Ο παλαίμαχος άσος των Ολυμπιακού, Καλλιθέας και φυσικά της Σεντ Ετιέν μίλησε στον επίσημο δικτυακό τόπο της γαλλικής ομάδας για την κλήρωση με την ΑΕΚ. «Μόλις είδα αυτήν την κλήρωση ήμουν γεμάτος χαρά. Πραγματικά με χαροποιεί ότι οι 'πράσινοι' θα παίξουν με ελληνική ομάδα. Πάνε 40 χρόνια από τότε που έφυγα από την Ελλάδα.

Βαθιά μέσα μου ανυπομονώ για το πρώτο ματς των δύο ομάδων. Περιμένω πως και πως να πάω στο γήπεδο», σχολίασε αρχικά ο Υβ Τριαντάφυλλος.

Σχετικά με την δυναμική της ΑΕΚ ο παλαίμαχος άσος είπε πως «στην δική μου εποχή πρώτα ήταν ο Ολυμπιακός, μετά ο Παναθηναϊκός και 3η η ΑΕΚ. Δεν είναι μέσα στις πρώτες δύο ομάδες αλλά έχει ιστορία και τίτλους και θέλει προσοχή. Προσωπικά όμως έχω εμπιστοσύνη στην Σεντ Ετιέν και η ευρωπαϊκή της πορεία μιλάει από μόνη της».

Επίσης ο Τριαντάφυλλος μίλησε για την εξαιρετική ατμόσφαιρα σε ευρωπαϊκά ματς της Σεντ Ετιέν, πως είναι προσκεκλημένος για τον πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ και ότι ανυπομονεί να βιώσει ένα τέτοιο ματς και να μιλήσει ξανά ελληνικά. Όλα αυτά δείχνουν πως οι εν λόγω αναμετρήσεις του ξυπνούν παλιές καλές μνήμες από Ελλάδα και Γαλλία.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα