Πλησιάζει Ατλέτικο ο Γκαμεϊρό

Πλησιάζει Ατλέτικο ο Γκαμεϊρό

Οι Ροχιμπλάνκος θα πληρώσουν 30+5 εκατ. ευρώ στη Σεβίλλη για τον Γάλλο φορ. Ολες οι πλευρές τα έχουν βρει και αναμένονται σύντομα ανακοινώσεις.

Πλησιάζει Ατλέτικο ο Γκαμεϊρό

Ολα δείχνουν ότι το σίριαλ των ημερών στην Ισπανία οδεύει προς το τέλος του. Ο Κέβιν Γκαμεϊρό που βρισκόταν μεταξύ Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα, φαίνεται ότι έχει επιλέξει την πρώτη, επειδή εκεί θα έχει περισσότερες πιθανότητες να παίζει (σ.σ.: και η Μπάρτσα βέβαια ήταν διστακτική στο να δώσει τόσα χρήματα για έναν 29χρονο που θα είναι αναπληρωματικός).

Οι Ισπανοί λοιπόν γράφουν ότι ο Γάλλος φορ της Σεβίλλης θα μετακομίσει στο «Βιθέντε Καλδερόν», με τους Ροχιμπλάνκος να πληρώνουν 30 εκατ. ευρώ + 5 σε μπόνους (σ.σ.: η ρήτρα του είναι 40 εκατ.). Ακόμα ωστόσο, απομένει να διευθετηθούν αρκετές λεπτομέρειες ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση.

Η μεταγραφή του Λουτσιάνο Βιέτο που θ' ακολουθήσει την αντίθετη διαδρομή από την Ατλέτικο στη Σεβίλλη, είναι ανεξάρτητη με την υπόθεση Γκαμεϊρό. Ο Αργεντινός επιθετικός πάει δανεικός για ένα χρόνο (αντί τριών εκατ. ευρώ) με οψιόν αγοράς στα 20 χαρτιά.

Best of internet