Πλησιάζει Ατλέτικο ο Γκαμεϊρό

Gazzetta team
Πλησιάζει Ατλέτικο ο Γκαμεϊρό

bet365

Οι Ροχιμπλάνκος θα πληρώσουν 30+5 εκατ. ευρώ στη Σεβίλλη για τον Γάλλο φορ. Ολες οι πλευρές τα έχουν βρει και αναμένονται σύντομα ανακοινώσεις.

Ολα δείχνουν ότι το σίριαλ των ημερών στην Ισπανία οδεύει προς το τέλος του. Ο Κέβιν Γκαμεϊρό που βρισκόταν μεταξύ Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα, φαίνεται ότι έχει επιλέξει την πρώτη, επειδή εκεί θα έχει περισσότερες πιθανότητες να παίζει (σ.σ.: και η Μπάρτσα βέβαια ήταν διστακτική στο να δώσει τόσα χρήματα για έναν 29χρονο που θα είναι αναπληρωματικός).

Οι Ισπανοί λοιπόν γράφουν ότι ο Γάλλος φορ της Σεβίλλης θα μετακομίσει στο «Βιθέντε Καλδερόν», με τους Ροχιμπλάνκος να πληρώνουν 30 εκατ. ευρώ + 5 σε μπόνους (σ.σ.: η ρήτρα του είναι 40 εκατ.). Ακόμα ωστόσο, απομένει να διευθετηθούν αρκετές λεπτομέρειες ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση.

Η μεταγραφή του Λουτσιάνο Βιέτο που θ' ακολουθήσει την αντίθετη διαδρομή από την Ατλέτικο στη Σεβίλλη, είναι ανεξάρτητη με την υπόθεση Γκαμεϊρό. Ο Αργεντινός επιθετικός πάει δανεικός για ένα χρόνο (αντί τριών εκατ. ευρώ) με οψιόν αγοράς στα 20 χαρτιά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα