Ξεκίνησαν προπονήσεις οι Άρτσε, Μίλιεβιτς, Φόρτες

Ξεκίνησαν προπονήσεις οι Άρτσε, Μίλιεβιτς, Φόρτες

Νίκος Τσιώκος
Ξεκίνησαν προπονήσεις οι Άρτσε, Μίλιεβιτς, Φόρτες

bet365

Στη Βέροια βρίσκονται οι Πέδρο Άρτσε, Κρίστιαν Μίλιεβιτς, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει προπονήσεις με τη «βασίλισσα του Βορρά» και θα ανακοινωθούν την Τετάρτη (27/7).

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Βέροιας αποτελούν οι Πέδρο Άρτσε, Κρίστιαν Μίλιεβιτς και Άλβιν Φόρτες. Βέβαια, ο Άρτσε ουσιαστικά είναι εσωτερική μεταγραφή, αφού δεν είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του και είχε μείνει ελεύθερος.

Όπως και να έχει, οι δύο χαφ και ο Ολλανδός εξτρέμ, για τον οποίο έχουμε γράψει πρώτοι στο gazzetta.gr, βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και έχουν ξεκινήσει προπονήσεις με τη «βασίλισσα του Βορρά». Άλλωστε, έχουν έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση και θα ανακοινωθούν λογικά την Τετάρτη (27/7).

Φόρτες για δεξιά πλευρά

Από εκεί και πέρα, υπενθυμίζουμε ότι στη Βέροια βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού, δεκαριού και δεξιού εξτρέμ. Κάποια εξέλιξη για την ώρα δεν υπάρχει, όμως για το δεξί... φτερό ίσως καλύψει το κενό ο Φόρτες, καθώς παίζει τόσο αριστερά όσο και δεξιά έχοντας τους Τόνι Κάλβο, Μιγκέλ Άνχελ Άλμπα για την αριστερή πλευρά. Βέβαια, και πάλι δεν αποκλείεται να γίνει κάποια κίνηση, ώστε να υπάρχουν δεύτερες και τρίτες επιλογές, ή ακόμα και για πρώτη, αν ο Φόρτες προτιμηθεί για το αριστερό άκρο της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα