Ξεκίνησαν προπονήσεις οι Άρτσε, Μίλιεβιτς, Φόρτες

Ξεκίνησαν προπονήσεις οι Άρτσε, Μίλιεβιτς, Φόρτες

Ξεκίνησαν προπονήσεις οι Άρτσε, Μίλιεβιτς, Φόρτες

Στη Βέροια βρίσκονται οι Πέδρο Άρτσε, Κρίστιαν Μίλιεβιτς, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει προπονήσεις με τη «βασίλισσα του Βορρά» και θα ανακοινωθούν την Τετάρτη (27/7).

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Βέροιας αποτελούν οι Πέδρο Άρτσε, Κρίστιαν Μίλιεβιτς και Άλβιν Φόρτες. Βέβαια, ο Άρτσε ουσιαστικά είναι εσωτερική μεταγραφή, αφού δεν είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του και είχε μείνει ελεύθερος.

Όπως και να έχει, οι δύο χαφ και ο Ολλανδός εξτρέμ, για τον οποίο έχουμε γράψει πρώτοι στο gazzetta.gr, βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και έχουν ξεκινήσει προπονήσεις με τη «βασίλισσα του Βορρά». Άλλωστε, έχουν έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση και θα ανακοινωθούν λογικά την Τετάρτη (27/7).

Φόρτες για δεξιά πλευρά

Από εκεί και πέρα, υπενθυμίζουμε ότι στη Βέροια βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού, δεκαριού και δεξιού εξτρέμ. Κάποια εξέλιξη για την ώρα δεν υπάρχει, όμως για το δεξί... φτερό ίσως καλύψει το κενό ο Φόρτες, καθώς παίζει τόσο αριστερά όσο και δεξιά έχοντας τους Τόνι Κάλβο, Μιγκέλ Άνχελ Άλμπα για την αριστερή πλευρά. Βέβαια, και πάλι δεν αποκλείεται να γίνει κάποια κίνηση, ώστε να υπάρχουν δεύτερες και τρίτες επιλογές, ή ακόμα και για πρώτη, αν ο Φόρτες προτιμηθεί για το αριστερό άκρο της επίθεσης.

Best of internet