Εγγραφή στον Ερασιτέχνη στο ματς με ΑΪΚ

Εγγραφή στον Ερασιτέχνη στο ματς με ΑΪΚ

Εγγραφή στον Ερασιτέχνη στο ματς με ΑΪΚ

Την ευκαιρία να ανανεώσουν τις εγγραφές τους, να κάνουν καινούργιες αλλά και να πάρουν κάρτες διαρκείας του Ερασιτέχνη, θα έχουν την Πέμπτη πριν το ματς με την ΑΪΚ οι φίλοι του «τριφυλλιού».

Την προσεχή Πέμπτη ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την ΑΪΚ Στοκχόλμης σε ένα από τα πιο σημαντικά φετινά παιχνίδια του, καθώς η πρόκριση αρχικά στα πλέι οφ και εν συνεχεία στους ομίλους του Europa League είναι από τους πιο βασικούς, αν όχι ο πιο βασικός φετινός στόχος.

Η Λεωφόρος αναμένεται να γεμίσει, με τους φίλους του «τριφυλλιού» εκτός από το να δουν αυτόν τον σημαντικό αυτόν αγώνα, να έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν, να ανανεώσουν τις εγγραφές τους, αλλά και να πάρουν διαρκείας του Ερασιτέχνη.

Αυτό γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός ΑΟ, αναφέροντας τα εξής: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ενημερώνει τους φίλους του Συλλόγου ότι την Πέμπτη 28 Ιουλίου, ημέρα της διεξαγωγής του αγώνα της ομάδας ποδοσφαίρου με αντίπαλο την ΑΪΚ Στοκχόλμης για το Europa League στις 21:00 στο γήπεδο “Απ. Νικολαΐδης», θα υπάρχει ειδικό stand στην είσοδο του κλειστού «Π. Γιαννακόπουλος».

Εκεί, από τις 18:00, όσοι επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα ανανέωσης της κάρτας μέλους και εγγραφής. Παράλληλα, θα διατίθενται όλες οι κάρτες διαρκείας για τα ομαδικά αθλήματα, καθώς και το οικονομικό πακέτο εγγραφής ή ανανέωσης μέλους και αγορά ενιαίας κάρτας διαρκείας με 100 ευρώ (αντί για 130 ευρώ).

Για όλες τις υπόλοιπες ημέρες, η εγγραφή νέων μελών, οι ανανεώσεις αλλά και η διάθεση των καρτών διαρκείας, πραγματοποιούνται κανονικά, στη γραμματεία του κλειστού γυμναστηρίου «Παύλος Γιαννακόπουλος», Θύρα 7Α, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 160 (καθημερινά 12:00 – 20:00) τηλ. 210-6447861».

Best of internet