Υπέγραψε στη Γιουβέντους ο Ιγουαΐν

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ

Υπέγραψε στη Γιουβέντους ο Ιγουαΐν

Εγινε τελικά το μεγάλο μπαμ. Η Γιούβε κατέθεσε τη ρήτρα, το συμβόλαιο του Αργεντινού φορ και ανακοίνωσε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του Calcio.

Υπέγραψε στη Γιουβέντους ο Ιγουαΐν

Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου (τρίτη παγκοσμίως μετά από Μπέιλ, Ρονάλντο) ολοκληρώθηκε. Η Γιούβε έχει καταθέσει στην Ομοσπονδία το συμβόλαιο του Γκονσάλο Ιγουαΐν, αλλά και της διαδικασίες της πληρωμής της ρήτρας του.

Τα 94 εκατ. ευρώ που έχει να πληρώσει στη Νάπολι, θα καταβληθούν σε διάστημα δύο ετών, ενώ ο 28χρονος Αργεντινός φορ πήρε συμβόλαιο έως το 2020, με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται στα 7,5 εκατ. ευρώ (+τα εμπορικά δικαιώματα του ονόματος του). Η Νάπολι ανακοίνωσε το deal «Η Γιουβέντους κατέθεσε τη ρήτρα εξαγοράς για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Γκονσάλο Ιγουαϊν»! Λίγο αργότερα, η Γιουβέντους πήρε τη σκυτάλη κι έκανε γνωστή την απίθανη συμφωνία «Η Γιουβέντους μπορεί να επιβεβαιώσει πως αγόρασε τα δικαιώματα του Ιγουαΐν για 90 εκατ. ευρώ και θα τα καταβάλλει σε δυο οικονομικά έτη. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει για πέντε χρόνια»

Εκτός της ενίσχυσης της, η Γιουβέντους δείχνει τη δύναμη της και σε τρεις μεγάλους αντιπάλους της, καθώς σε διάστημα ενός έτους πήρε τον Νέτο από την Φιορεντίνα, τον Πιάνιτς από τη Ρόμα και τώρα έκανε τη δουλειά στους Ναπολιτάνους.

Best of internet