«Απέρριψε πρόταση του Ολυμπιακού για Ντουάιρ το Κάνσας»

ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΙΚΕΡ ΤΟΥ ΚΑΝΣΑΣ

«Απέρριψε πρόταση του Ολυμπιακού για Ντουάιρ το Κάνσας»

Ο προπονητής του Κάνσας, Πίτερ Βερμς απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ο Ντομ Ντουάιρ βάζοντας φρένο στις φήμες!  

«Απέρριψε πρόταση του Ολυμπιακού για Ντουάιρ το Κάνσας»

Οι Αμερικανοί χθες επέμεναν πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση 3 εκατ. δολαρίων για την απόκτηση του Άγγλου στράικερ του Κάνσας Σίτι, Ντομ Ντουάιρ. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον αθλητικό διευθυντή της Κάνσας, Μπράιαν Μπλις, ο οποίος έσπευσε να υποβαθμίσει το θέμα τονίζοντας πως δεν ευσταθούν οι πληροφορίες περί επαφών με τους «ερυθρόλευκους».

Ο προπονητής της ομάδας του MLS, Πίτερ Βερμς έδωσε την δική του διάσταση τονίζοντας πως η πρόταση του Ολυμπιακού δεν ικανοποίησε την Κάνσας, ενώ υπογράμμισε πως οικογενειακοί λόγοι δεν έπιτρεπουν στον Ντάιερ να αποχωρήσει.

«Υπάρχουν πολλά μέρη σε μία τέτοια συμφωνία, τόσο για τον σύλλογο, όσο και τον παίκτη. Όλοι θα πρέπει να νιώθουν άνετα με αυτό. Θα πρέπει να πω πως κανείς μας δεν το είδε θετικά. 
 
Είναι απλό. Βάσει της κατάστασης της ομάδας δεν το σκεφτόμαστε στην παρούσα φάση»
, ήταν η εξήγηση του παλαίμαχου Αμερικανού διεθνή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντάιερ παντρεύτηκε πρόσφατα και η σύζυγος του περιμένει παιδί. Το ζεύγος κατοικεί μόνιμα στο Κάνσας, ενώ η σύζυγος του 26χρονου φορ αγωνίζεται στο γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ. Όπως τονίζεται, το Κάνσας δεν θα πουλούσε έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές του μεσούσης της περιόδου έναντι 3 εκατ. δολαρίων κοστολογώντας τον προφανώς σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο

Best of internet