Διαψεύδει για Λίλα ο Αστέρας Τρίπολης

Gazzetta team
Διαψεύδει για Λίλα ο Αστέρας Τρίπολης

bet365

Από τον Αστέρα Τρίπολης χαρακτηρίζουν «ψευδές το δημοσίευμα που θέλει τους Αράδες να έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΠΑΣ Γιάννινα για τον Άντι Λίλα.

Η «Goal», με δημοσίευμά της υποστηρίζει ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δεχθεί πρόταση ύψους 180.000 ευρώ για τον Άντι Λίλα από τον Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα, ακόμη δεν έχει απαντήσει μιας και περιμένει να τελειώσουν τα προκριματικά με την Άλκμααρ.

Από τον Αστέρα, βγήκε πάντως άμεσα η επίσημη θέση, βάσει της οποίας το εν λόγω δημοσίευμα είναι ψευδές.

Συγκεκριμένα λένε οι άνθρωποι της ομάδας της Αρκαδίας:

«Υπάρχουν ψέματα και... ψέματα. Το δημοσίευμα της εφημερίδας GOAL περί πρότασης του ΑΣΤΕΡΑ στον ΠΑΣ για τον ποδοσφαιριστή Lila, ανήκει και στις δύο κατηγορίες. Οχι απλά δεν υφίσταται, αλλά ο τρόπος που έχει γραφτεί δείχνει ξεκάθαρα το σκοπό που ήθελε να εξυπηρετήσει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ... Και σίγουρα αυτός ο στόχος δεν έχει να κάνει με το συμφέρον του ΑΣΤΕΡΑ. Θυμίζουμε άλλωστε ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ όποιον ποδοφαιριστή θέλει τον αποκτά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα