Έμβασμα σε ΑΕΛ από μεγάλη ΠΑΕ ερευνά η εισαγγελία

Έμβασμα σε ΑΕΛ από μεγάλη ΠΑΕ ερευνά η εισαγγελία

Έμβασμα σε ΑΕΛ από μεγάλη ΠΑΕ ερευνά η εισαγγελία

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ, η εισαγγελία διερευνά έμβασμα 75.000 ευρώ στην ΑΕΛ από μεγάλη ΠΑΕ, χωρίς να υπάρξει ο λόγος της συναλλαγής.

Την διερεύνηση εμβάσματος 75.000 ευρώ στον λογαριασμό της ΑΕΛ από μεγάλη ΠΑΕ (χωρίς να αναφέρεται ποια είναι), ζήτησε σύμφωνα με την «Δίκη» στον ΣΚΑΪ η αντεισαγγελέας Εφετών Αθηνών Βιργινία Σακελλαροπούλου. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, η κατάθεση φέρεται να έγινε τον Μάιο του 2016 χωρίς να εμφανίζεται δηλωθείσα συναλλαγή. Με επείγον έγγραφό της η κυρία Σακελλαροπούλου απευθύνεται στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο, ο οποίος θα προχωρήσει στην ανάθεση της σχετικής έρευνας.

Πρόβλημα για Γκιρτζίκη και ακόμα πέντε από Κώδικα Δεοντολογίας

Η «Δίκη» αναφέρθηκε και στον Κώδικα Δεοντολογίας της FIFA ο οποίος ψηφίστηκε να εφαρμοστεί από την ΕΠΟ, όπου σύμφωνα και πάντα με ότι αναφέρθηκε στην εκπομπή, θα έχουν πειθαρχικές διώξεις οι Γιώργος Γκιρτζίκης και άλλα πέντε μέλη, οι οποίοι είναι κακουργηματικά κατηγορούμενοι για την υπόθεση της κάρτας υγείας. Οι κυρώσεις μάλιστα μπορούν να είναι ακόμα και πολυετή αποβολή τους από το ποδόσφαιρο. Όσον αφορά τα άλλα πέντε μέλη που διώκονται είναι ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Β.Τοπολιάτης, ο αντιπρόεδρος Β.Μαζαράκης, ο πρόεδρος της ΚΕΔ Γ.Καραμελίδης και οι σύμβουλοι Γ.Οικονομίδης-Ν.Προύντζος.

Best of internet