Έμβασμα σε ΑΕΛ από μεγάλη ΠΑΕ ερευνά η εισαγγελία

Έμβασμα σε ΑΕΛ από μεγάλη ΠΑΕ ερευνά η εισαγγελία

Gazzetta team
Έμβασμα σε ΑΕΛ από μεγάλη ΠΑΕ ερευνά η εισαγγελία

bet365

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ, η εισαγγελία διερευνά έμβασμα 75.000 ευρώ στην ΑΕΛ από μεγάλη ΠΑΕ, χωρίς να υπάρξει ο λόγος της συναλλαγής.

Την διερεύνηση εμβάσματος 75.000 ευρώ στον λογαριασμό της ΑΕΛ από μεγάλη ΠΑΕ (χωρίς να αναφέρεται ποια είναι), ζήτησε σύμφωνα με την «Δίκη» στον ΣΚΑΪ η αντεισαγγελέας Εφετών Αθηνών Βιργινία Σακελλαροπούλου. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, η κατάθεση φέρεται να έγινε τον Μάιο του 2016 χωρίς να εμφανίζεται δηλωθείσα συναλλαγή. Με επείγον έγγραφό της η κυρία Σακελλαροπούλου απευθύνεται στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο, ο οποίος θα προχωρήσει στην ανάθεση της σχετικής έρευνας.

Πρόβλημα για Γκιρτζίκη και ακόμα πέντε από Κώδικα Δεοντολογίας

Η «Δίκη» αναφέρθηκε και στον Κώδικα Δεοντολογίας της FIFA ο οποίος ψηφίστηκε να εφαρμοστεί από την ΕΠΟ, όπου σύμφωνα και πάντα με ότι αναφέρθηκε στην εκπομπή, θα έχουν πειθαρχικές διώξεις οι Γιώργος Γκιρτζίκης και άλλα πέντε μέλη, οι οποίοι είναι κακουργηματικά κατηγορούμενοι για την υπόθεση της κάρτας υγείας. Οι κυρώσεις μάλιστα μπορούν να είναι ακόμα και πολυετή αποβολή τους από το ποδόσφαιρο. Όσον αφορά τα άλλα πέντε μέλη που διώκονται είναι ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Β.Τοπολιάτης, ο αντιπρόεδρος Β.Μαζαράκης, ο πρόεδρος της ΚΕΔ Γ.Καραμελίδης και οι σύμβουλοι Γ.Οικονομίδης-Ν.Προύντζος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα