Διάλογοι Βρέντζου-Πανόπουλου για συμβόλαια και φορολογία

Gazzetta team
Διάλογοι Βρέντζου-Πανόπουλου για συμβόλαια και φορολογία

bet365

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ επικαλούμενη νόμιμες υποκλοπές της ΕΥΠ, ο Χρήστος Πανόπουλος φέρεται να συζητούσε με τον Γιάννη Βρέντζο για θέματα που σχετίζονται με φοροδιαφυγή.

Έκτακτη εκπομπή είχε σήμερα Δευτέρα η «Δίκη» στον ΣΚΑΪ όπου σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν ο Χρήστος Πανόπουλος φέρεται να συζητάει με τον Γιάννη Βρέντζο για θέματα που σχετίζονται με την φοροδιαφυγή. Οι συνομιλίες είναι όπως αναφέρθηκε και στην εκπομπή, από νόμιμες υποκλοπές της ΕΥΠ και καταγράφτηκαν τον Μάιο του 2012.

Σε αυτές ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης μιλάει αρχικά με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ολυμπιακού για χρηματικά ποσά που έχουν να κάνουν με μεταγραφή ποδοσφαιριστή, αναλύοντας εναλλακτικά, όπως τονίζει σενάρια:

«Χ.Π.: … Και θα υπάρχουν δύο εναλλακτικά σενάρια… Δηλαδή θα υπάρχει ένα συμβόλαιο το οποίο θα είναι με ιξ ευρώ και ένα άλλο με ιξ… να έχουμε δηλαδή εναλλακτικές λύσεις έτοιμες. Τα ποσά τα έχω πει στο Βαγγέλη είναι πιο λίγα να τα σηκώσουμε λίγο αλλά ξεκίνησα με λίγα και βλέπουμε… Κατάλαβες; Θα σε πάρω να σου πω… οπότε εσύ να είσαι προετοιμασμένος γιατί απ’ όχι μ’ έχουνε πει αυτά τα κολοσυμβόλαια είναι καμιά 15αριά… γράφεις… γράφεις… εν πάση περιπτώσει τα ξέρετε εσείς.

Γ.Β.: Εντάξει… εντάξει… αυτό θα το έχω κανονίσει εγώ…

Χ.Π.: Εγώ θα σου πω τις παραμέτρους πάνω στις οποίες θα δουλέψεις. Σε λίγο θα τα μαζέψω και θα σου πω… ξέρεις αυτό… αυτό… μπόνους, πρώτος… δεύτερος… τρίτος...».

Στην συνέχεια αφού αναλύονται τα νούμερα, γίνεται συζήτηση για πριμ κατάκτησης Κυπέλλου, με τον Χρήστο Πανόπουλο να αναφέρει: «Το πολύ πολύ… του λες δεν στο βάζω αυτό, αλλά στα δίνω μαύρα αν κερδίσουμε το Κύπελλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα