H ...γούρικη εμφάνιση και η σοβαρότητα ενόψει ΑΙΚ

H ...γούρικη εμφάνιση και η σοβαρότητα ενόψει ΑΙΚ

H ...γούρικη εμφάνιση και η σοβαρότητα ενόψει ΑΙΚ

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την φετινή εμφάνιση της ομάδας, που αποδείχθηκε γούρικη το 2014, αλλά και την σοβαρότητα που φαίνεται ότι έχουν όλοι στην ομάδα ενόψει του αγώνα με την ΑΙΚ. Επίσης, σχολιάζει το... θράσος της διοίκησης του ΠΑΣ να ζητήσει την Λεωφόρο για το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Αλκμααρ!

H φετινή πρώτη εμφάνιση του Παναθηναϊκού μοιάζει πολύ με την εμφάνιση, που κέρδισε περισσότερο από κάθε άλλη τον κόσμο της ομάδας το 2014. Με τις άσπρες ρίγες, που δίνουν κάτι το διαφορετικό. Οι διαφορές είναι ελάχιστες. Τώρα η εμφάνιση έχει πέντε οριζόντιες ρίγες , ενώ η εμφάνιση πριν από δύο χρόνια είχε τέσσερις ρίγες. Επίσης τώρα η εμφάνιση στον ώμο έχει μία χοντρή ρίγα, ενώ η προηγούμενη είχε τρεις μικρές ρίγες στο ύψος του ώμου. Όπως και να έχει η πρώτη φετινή εμφάνιση της ομάδας είναι πολύ καλή και αρέσει στον κόσμο. Το θέμα είναι να είναι και γούρικη και να πάρει ο Παναθηναϊκός την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και στη συνέχεια βλέπουμε. Πάντως η προηγούμενη αντίστοιχη εμφάνιση είχε φέρει γούρι. Ο

Παναθηναϊκός κέρδισε με το εμφατικό 4-1 τον ΠΑΟΚ και πήρε το κύπελλο και στο πρωτάθλημα είχε κερδίσει με 3-0 τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Για να ξεκινήσει καλά η χρονιά θα πρέπει η ομάδα την Πέμπτη να κάνει μία νίκη με διαφορά, που θα της δίνει σοβαρό προβάδισμα για την ρεβάνς της Σουηδίας. Αυτό , που είδα και σήμερα στη παρουσίαση της φανέλας, των παικτών και του Ζιλμπέρτο είναι, ότι αυτή η ομάδα μπαίνει μα χαμηλά το κεφάλι στην χρονιά, χωρίς φανφάρες και λόγια. Ο Λεντέσμα π.χ τόνισε ότι την Πέμπτη θα φανεί στο γήπεδο αν είναι έτοιμος. Ούτε θα , ούτε υπόσχομαι, ούτε τίποτα τέτοιο. Όλα στο γήπεδο . Εκεί είναι ο καθρέπτης.

Οι παλιοί παίκτες το ξέρουν και φαίνεται, ότι και οι νέοι που έχουν έρθει έχουν καταλάβει, ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώριο για άλλες αποτυχίες. Ο Ζιλμπέρτο επίσης περνάει μία νοοτροπία στην ομάδα, που λέει, ότι «τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, στο γήπεδο όλα κρίνονται». Μακάρι αυτό, που δείχνουν οι παίκτες εκτός γηπέδου στην αρχή της σεζόν και αποδειχθεί και στο γήπεδο αρχής γενομένης από την Πέμπτη. Η ΑΙΚ ναι μεν δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά είναι μία ομάδα που έχει φουλ ρυθμό και έρχεται αήττητη για τρεις μήνες. Δεν μπορείς να το παραβλέψεις αυτό και αν το παραβλέψεις θα την πατήσεις. Περισσότερα τις επόμενες ημέρες.

*Επειδή βλέπω, ότι γίνεται πολύ φασαρία για την παραχώρηση του γηπέδου της Λεωφόρου στα Γιάννενα ευτυχώς επικράτησε η λογική και το γήπεδο δεν δόθηκε σε μία ομάδα, που χρόνια τώρα κρατάει εχθρική στάση απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η διοίκηση του ΠΑΣ έχει αποδείξει πολλάκις χρόνια τώρα , ότι είναι κόντρα στον Παναθηναϊκό σε όλα τα επίπεδα και στο γήπεδο του ΠΑΣ τα τελευταία χρόνια ειδικά έχουν ανέβει και πανό με υβριστικούς χαρακτηρισμούς για την ομάδα , ενώ έχουν ακουστεί υβριστικά συνθήματα. Και αυτοί είχαν το θράσος να ζητήσουν το γήπεδο της Λεωφόρου. Είναι αυτό που λέμε και κερατάς και δαρμένος…..Ευτυχώς η διοίκηση του Παναθηναϊκού διόρθωσε το αρχικό της λάθος και δεν έδωσε το γήπεδο….

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.