Μετράει αντίστροφα για το μεγάλο ραντεβού (pics & vids)

Μετράει αντίστροφα για το μεγάλο ραντεβού (pics & vids)

bet365

Ο ΠΑΟΚ πάτησε στην «Άμστερνταμ Αρίνα» και πλέον μετράει αντίστροφα για την πρώτη μάχη με τον Άγιαξ. ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Έξι χρόνια μετά, ο «Δικέφαλος» έχει ένα ακόμη ραντεβού με την ιστορία. Βρίσκεται για τέταρτη φορά στην ίδια αφετηρία: 3ος προκριματικός γύρος με φόντο τα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με μια προπόνηση στην επιβλητική «Άμστερνταμ Αρίνα» το απόγευμα της Δευτέρας, με τον Βλάνταν Ίβιτς να μην αποκαλύπτει, όσο κι αν πιέστηκε τις τελικές σκέψεις του αναφορικά με το αρχικό σχήμα, που θα παρατάξει το βράδυ της Τρίτης την ομάδα του.

Βάσει όσων έδειξε στην καλοκαιρινή προετοιμασία και την τελευταία εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, έχει καταλήξει στην ενδεκάδα. Με ένα ερωτηματικό: Τζιόλης ή Χαρίσης;

Στο 4-3-3 που θα παρατάξει οι δέκα θέσεις έχουν «κλειδώσει» και απομένει να ξεκαθαρίσει ποιος από τους δύο χαφ θα πάρει φανέλα βασικού. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες και η τελική επιλογή, ίσως, γίνει λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα.

Ο Ίβιτς έχει δει τον Άγιαξ, ξέρει τα δυνατά και αδύνατα σημεία του, δείχνει να είναι τακτικά έτοιμος και αυτό που απομένει είναι να δει από τους παίκτες του να κάνουν πράξη τις οδηγίες του στο χορτάρι της «Άμστερνταμ Αρίνα».

Οι δέκα, σχεδόν, σίγουροι είναι οι: Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάχοβ, Κάμπος, Ροντρίγκες και Αθανασιάδης. Στην Ολλανδία ο Σέρβος προπονητής έχει πάρει μαζί του 21 ποδοσφαιριστές και η τελευταία προπόνηση έγινε υπό το βλέμμα του Λούμπος Μίχελ, που βρέθηκε μαζί με άλλα μέλη της διοίκησης στο γήπεδο του Άγιαξ.

** Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται την Τρίτη στο Άμστερνταμ, μαζί με την οικογένεια του, όπως και ο κύριος όγκος των οπαδών του ΠΑΟΚ.

** Τη Δευτέρα έγινε μια πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας από πλευράς ΠΑΟΚ, προκειμένου να ληφθούν όλα τα μέτρα που αφορούν την ασφάλεια των περίπου 2.000 Ελλήνων, που αναμένεται να βρίσκονται στο πλευρό του «Δικέφαλου».

** Οι Ολλανδοί, επίσης, προετοιμάζονται και εκτός γηπέδου, με τους οργανωμένους να μιλούν για μια μοναδική ατμόσφαιρα, ενώ η ολλανδική αστυνομία βρίσκεται επί ποδός στα κεντρικά σημεία του Άμστερνταμ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα