Την Τετάρτη η επίσημη πρώτη του Εργοτέλη

Νίκος Τσιώκος
Την Τετάρτη η επίσημη πρώτη του Εργοτέλη

bet365

Την Τετάρτη (27/7) θα γίνει στο Μαρτινέγκο η επίσημη πρώτη του Εργοτέλη, που θα είναι ανοιχτή για το κοινό, με τους Κρητικούς να κάνουν κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το παρών.

Στα... βάσανα μπήκε από τη Δευτέρα (25/7) ο Εργοτέλης, ενώ οι Κρητικοί ανακοίνωσαν ότι την Τετάρτη (27/7) θα γίνει και η επίσημη πρώτη στο Μαρτινέγκο, που θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους. Μάλιστα, κάλεσαν τον κόσμο να δώσει το παρών και να βοηθήσει στη νέα προσπάθεια που ξεκινάει για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος, η άμεση επιστροφή στα... μεγάλα σαλόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου στις 19:00 στο Μαρτινέγκο θα πραγματοποιηθεί η επίσημη «πρώτη» ανοικτή συγκέντρωση και ο αγιασμός της 1ης ομάδας του Συλλόγου.

Δίνουμε ραντεβού με όλους τους Εργοτελίτες και τις Εργοτελίτισσες στο σπίτι μας, όπου θα ξεκινήσει συμβολικά η προσπάθεια της επιστροφής του Εργοτέλη στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα