Γκουστάβο Μπουσάτο για την εστία του Παναθηναϊκού! (vid)

Γκουστάβο Μπουσάτο για την εστία του Παναθηναϊκού! (vid)

Νίκος Αθανασίου
Γκουστάβο Μπουσάτο για την εστία του Παναθηναϊκού! (vid)

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr ο 25χρονος Γκουστάβο Μπουσάτο είναι ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας που δοκιμάζεται στο Κορωπί γα τον Παναθηναϊκό!

Στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού έγινε γνωστό πως ο Παναθηναϊκός δοκιμάζει Βραζιλιάνο τερματοφύλακα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr, αυτός είναι ο Γκουστάβο Μπουσάτο!

Ο 25χρονος τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Γκρέμιο και το 2010 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πάρει ευκαιρίες. Το 2011 παραχωρήθηκε δανεικός στην ASA ως εναλλακτική λύση και επέστρεψε στην ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε χωρίς να αγωνιστεί.

Έκανε ντεμπούτο με την Γκρέμιο το 2013 στο πολιτειακό πρωτάθλημα που παίζει η «Ιμορτάλ», με αντίπαλο την Εσπορτίβο. Αγωνίστηκε σε έξι ματς και τον Αύγουστο του 2014 παραχωρήθηκε δανεικός στην Ικάσα. «Κατέβηκε» κατηγορία για την Αμέρικα ντε Νατάλ και τον Σεπτέμβριο του 2015, λίγο πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος, αποκτήθηκε από την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Επέστρεψε στην Αμέρικα και μέσα στο 2016 είχε με την Απαρεσιντένσε 13 εμφανίσεις στο Πρωτάθλημα Γκοϊάνο, 2 στο Κύπελλο και έξι στο Κόπα Βέρδε

Ο Μπουσάτο έχει ιταλικό διαβατήριο, γεγονός που κάνει σαφώς πιο εύκολη την απόκτησή του από ομάδα της Ευρώπης. Δοκιμάζεται στο Κορωπί και εφόσον πείσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα