Διαψεύδουν στην Κάνσας Σίτι την πρόταση του Ολυμπιακού για Ντουάιρ!

Διαψεύδουν στην Κάνσας Σίτι την πρόταση του Ολυμπιακού για Ντουάιρ!

Διαψεύδουν στην Κάνσας Σίτι την πρόταση του Ολυμπιακού για Ντουάιρ!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, τόσο ο τεχνικός του Κάνσας, Πίτερ Βέρμς, όσο και ο αθλητικός διευθυντής Μπράιαν Μπλις διαψεύδουν τα δημοσιεύματα περί παραχώρησης του Ντομ Ντουάιρ στον Ολυμπιακό.

Τις τελευταίες ώρες αλλεπάλληλα δημοσιεύματα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στην Κάνσας για την απόκτηση του 25χρονου φορ Ντομ Ντουάιρ.

Ο Άγγλος άσος αποτελεί το βαρύ πυροβολικό του συλλόγου του MLS. Στον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, την στιγμή που και οι Αμερικανοί από την πλευρά τους αποφεύγουν να υπεισέλθουν σε λεπτομέρειες για το θέμα.

Ο αθλητικός διευθυντής της Κάνσας Σίτι, Μπράιαν Μπλις περιορίστηκε στο να δηλώσει στο gazzetta.gr πως δεν είναι ενήμερος για την συγκεκριμένη πρόταση, ενώ ο Πίτερ Βέρμς τόνισε σε ρεπόρτερ του συλλόγου, πως στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν σκέψεις παραχώρησης του Ντομ Ντουάιρ.

Ο τελευταίος στην χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στο Σιάτλ σκόραρε δύο φορές!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα