Ο Μποζ ξέρει καλά τον ΠΑΟΚ

Ο Μποζ ξέρει καλά τον ΠΑΟΚ

Ο Μποζ ξέρει καλά τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Πέτερ Μποζ δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του ενόψει της πρώτης κόντρας με τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε τι είπε ο προπονητής του Άγιαξ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου. ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

«Κοιτάξαμε γενικά τον τρόπο που παίζει ο ΠΑΟΚ. Φυσικά είδαμε και κάθε παίκτη ξεχωριστά και έχουμε προετοιμαστεί για αυτό. Βέβαια υπάρχει και κάποιος κίνδυνος όταν προετοιμάζεις ξεχωριστά κάθε παίκτη. Εμείς τους κοιτάξαμε, μάθαμε πολλά και θα τα βάλουμε μέσα στο παιχνίδι μας», είπε στο ξεκίνημα των δηλώσεων του ο Πέτερ Μποζ.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν η αναφορά του Ολλανδού προπονητή για την σημασία της αναμέτρησης κόντρα στον «Δικέφαλο».

«Ελπίζω ότι αυτός δε θα είναι ο πιο σημαντικός αγώνας της σεζόν», είπε και πρόσθεσε: «Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε. Αυτή τη στιγμή μας λείπει ο Μπαζούρ, έχουμε άλλον έναν που θα κοιτάξουμε αν θα τον βάλουμε να παίξει ή όχι. Είναι ο πρώτος μας αγώνας και είναι θαυμάσια η αίσθηση, το περιμέναμε καιρό αυτό το παιχνίδι, προετοιμαστήκαμε τις τέσσερις τελευταίες εβδομάδες για αυτό».

Από τις ερωτήσεις δεν έλειψαν αυτές που αφορούσαν τα πολλά πρόσωπα που είναι αμφίβολοι για το ματς της Τρίτης. Σχετικά με την απουσία του Πολωνού Μίλικ σχολίασε: «Πέρυσι έπαιξε σε πολλούς αγώνες και θα πρέπει να ξεκουραστεί κιόλας. Θα προσπαθήσουμε να τον βάλουμε στην ομάδα, μεσολαβούν άλλες οκτώ ημέρες, οπότε θα δούμε τι θα γίνει… Θα τον δούμε και στις επόμενες προπονήσεις».

Όσο για τον Βέστερμαν τόνισε: «Δεν είναι τόσο καλή η φόρμα του τώρα, του λείπει μία εβδομάδα προπονήσεων, αύριο θα κοιτάξω αν θα τον βάλω να παίξει ή όχι».

Ο Μποζ δεν έχει καταλήξει στις επιλογές του για την αρχική ενδεκάδα του Άγιαξ: «Ψάχνω να βρω μία ισορροπία τώρα, έχουμε τον Μπαζούρ που έχει κάποια προβλήματα, θα κοιτάξω να βρω πρώτα μία σιγουριά. Μου λείπουν δύο παιδιά και μετά θα κοιτάξω τι θα ακολουθήσει».

Για το πως θα αγωνιστεί ο Άγιαξ απέναντι στην ελληνική ομάδα σχολίασε: «Πάντα προσπαθώ να παίζω προσεκτικά. Αν χάσουμε την μπάλα, θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε για να πάρουμε την μπάλα όσο πιο γρήγορα γίνεται για παράδειγμα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα