H νέα φανέλα του Παναθηναϊκού! (pics)

H νέα φανέλα του Παναθηναϊκού! (pics)

Νίκος Ρόλλας
H νέα φανέλα του Παναθηναϊκού! (pics)

bet365

Δείτε φωτογραφίες από τη νέα εμφάνιση του Παναθηναϊκού που παρουσιάστηκε στο Κορωπί, μαζί με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Το gazzetta.gr ήταν εκεί. Δείτε το video.

Επιστροφή στις οριζόντιες άσπρες-πράσινες ρίγες για τον Παναθηναϊκό! Το «τριφύλλι» παρουσίασε επίσημα τις νέες εμφανίσεις για τη νέα σεζόν, τις οποίες επιμελήθηκε και φέτος η Puma. Η πρώτη είναι πράσινη-άσπρη με χοντρή ρίγα και γιακά, θυμίζοντας εκείνη της πρώτης χρονιάς του Αναστασίου το 2012-13, η οποία είχε μεν κάποιες μικρές διαφορές, αλλά γενικά είχε πάει πολύ καλά. Η δεύτερη είναι ολόλευκη με πράσινο στα μανίκι και διαφορετικό κόψιμο στο γιακά, ενώ η τρίτη διατηρείται μπλε, η οποία σκουραίνει ψηλά στα μανίκια και έχει πράσινο χρώμα στο ίδιο στιλ με τη δεύτερη.

Τα... μοντέλα για τη νέα φανέλα ήταν οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Ευαγγέλου, Στάικος και Λουντ, ενώ τα αποκαλυπτήρια έκανε ο Ζιλμπέρτo Σίλβα, ο οποίος ευχήθηκε η νέα εμφάνιση να φέρει τύχη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα