Από τα δικαστικά όργανα η απόφαση για Μελισσανίδη

Gazzetta team
Από τα δικαστικά όργανα η απόφαση για Μελισσανίδη

bet365

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ ήταν εκείνη που αποφάσισε την χρηματική ποινή και την υποχρέωση ανάκλησης δηλώσεως στον Δημήτρη Μελισσανίδη και η Επιτροπή Εφέσεων εκείνη που απέρριψε τις ασκηθείσες εφέσεις.

Στις 21 Ιουλίου το gazzetta.gr έγραψε την είδηση για απόρριψη της έφεσης του Δημήτρη Μελισσανίδη κατά της τιμωρίας για την αναφορά που έχει κάνει ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ για τους διαιτητές και τα τρένα.Εκ παραδρομής στο δημοσίευμα αναφέρθηκε ότι η ΕΠΟ ήταν εκείνη που απέρριψε την έφεση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, για το συγκεκριμένο πειθαρχικό παράπτωμα επελήφθησαν αποκλειστικά και μόνο τα δικαστικά όργανα της ΕΠΟ. και ειδικότερα σε πρώτο βαθμό η Επιτροπή Δεοντολογίας η οποία εξέδωσε την υπ αριθ. 18/2016 καταδικαστική απόφαση, με την οποία οι καταδικασθέντες τιμωρούνται με χρηματική ποινή 10000 ευρώ και υποχρέωση ανάκλησης της δηλώσεως και σε δεύτερο βαθμό η Επιτροπή Εφέσεων, η οποία εξέδωσε την υπ αριθ. 74/2016 ουσιαστικά ίδια δια καταδικαστική απόφαση, αφού απέρριψε τις ασκηθείσες εφέσεις των πρωτοβαθμίως καταδικασθέντων.

 

Τελευταία Νέα