«Βασικός στόχος οι όμιλοι του Europa»!

«Βασικός στόχος οι όμιλοι του Europa»!

Νίκος Ρόλλας
«Βασικός στόχος οι όμιλοι του Europa»!

bet365

Την πρόκριση στους ομίλους του Europa League έθεσαν ως βασικό στόχο τα νέα αποκτήματα του Παναθηναϊκού στην σημερινή τους παρουσίαση στο Κορωπί.

Την προσεχή Πέμπτη ο Παναθηναϊκός θα δώσει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι αντιμετωπίζοντας στην Λεωφόρο την ΑΪΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa league και οι «πράσινοι» σήμερα στο Κορωπί παρουσίασαν τα νέα τους μεταγραφικά αποκτήματα.

Οι Κριστιάν Λεντέσμα, Μουμπάρακ Γουακάσο, Νούνο Ρέις, Βίκτορ Ιμπάρμπο, Νίκλας Χουλτ και Ιβάν Ιβάνοφ, μίλησαν για τους στόχους τους με το «τριφύλλι» τονίζοντας πως ο βασικός είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa, ενώ αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον κόσμο του.

Χουλτ: «Ελπίζω να έχουμε μια καλή σεζόν»

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Σουηδός Νίκλας Χουλτ, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση για τις εντυπώσεις και τις προσδοκίες που έχει ανέφερε τα εξής: «Όλα είναι πολύ καλά από την αρχή, όλα γύρω από την ομάδα... ιδίως οι συμπαίκτες μου. Θεωρώ ότι έχουμε μια καλή ομάδα και ότι έχουμε πολλούς καλούς ανθρώπους στην ομάδα. Επίσης έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Όλα είναι καλά και ελπίζω να έχουμε μια καλή σεζόν».

Ρέις: «Μεγάλος Σύλλογος και εύχομαι να πάνε όλα καλά»

Στην ίδια ερώτηση μετά τον Χουλτ απάντησε και ο Νούνο Ρέις τονίζοντας τα εξής: «Δε νομίζω ότι χρειάζεται να έρθει κάποιος στην Ελλάδα για να διαπιστώσει πόσο μεγάλος είναι ο Παναθηναϊκός. Πρόκειται για ένα μεγάλο σύλλογο και εύχομαι όλα να πάνε καλά».

Ιβάνοφ: «Φέτος θα είναι η χρονιά μας»

Πιο αισιόδοξος ο Βούλγαρος Ιβάν Ιβάνοφ τόνισε: «Θα επαναλάβω και εγώ όσα είπε ο Νίκλας. Έχουμε ένα δυνατό ρόστερ. Φέτος θα είναι η χρονιά μας και βασικός μας στόχος είναι να μπούμε στους ομίλους του Europa League».

Λεντέσμα: «Να δείξουμε στο γήπεδο τις δυνατότητές μας»

Ο Αργεντίνος Κριστιάν Λεντέσμα τόνισε με την σειρά του: «Νομίζω ότι όλες οι προσδοκίες μας εδώ έρχονται και επαληθεύονται. Να δείξουμε τις δυνατότητες μας εντός του γηπέδου. Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας αλλά πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Ιμπάρμπο: «Θετικές οι προσδοκίες»

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο ανέφερε απαντώντας επίσης στην ίδια ερώτηση: «Οι προσδοκίες είναι πολύ θετικές, είμαστε ένα γκρουπ με νέους παίκτες και όντως ο χρόνος είναι λίγος αλλά κοιτάμε να είμαστε υγιείς και να τα καταφέρουμε στις διοργανώσεις που θα παίξουμε»

Γουακάσο: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Τελευταίος τον λόγο παίρνει ο Μουμπάρακ Γουακάσο επισημαίνοντας τα εξής: «Είναι όλα πολύ καλά. Οι συμπαίκτες, η ομάδα, όλοι είναι σοβαροί. Μπορούμε να τα καταφέρουμε φέτος. Όπως είπε και ο Ιβάν πρέπει να δουλέψουμε βήμα-βήμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο Europa League και εν συνεχεία στις υπόλοιπες διοργανώσεις».

Οι ξεχωριστές ερωτήσεις σε παίκτες

Σε Νίκλας Χουλτ για τους αγώνες με τους συμπατριώτες του της ΑΪΚ: «Έχουμε να παίξουμε απέναντι σε μία καλή ομάδα και θα πολεμήσει σκληρά αλλά πιστεύω πως είμαστε καλύτεροι και αν κάνουμε αυτά που πρέπει όπως το κάναμε κόντρα στην Τσβόλε θα τα καταφέρουμε»

Προς τον Κριστιάν Λεντέσμα αναφορικά με το αν είναι έτοιμος για τα δύο σημαντικά παιχνίδια με τους Σουηδούς: «Μέσα μας αισθανόμαστε έτοιμοι αλλά αυτό θα φανεί την Πέμπτη την ημέρα του αγώνα. Αισθανόμαστε όμως έτοιμοι και πνευματικά και αυτό είναι σημαντικό»

Η επόμενη ερώτηση γίνεται στον Ιμπάρμπο και έχει να κάνει με την παρουσία στην επίθεση μαζί με τον Μπεργκ: «Με τον Μάρκους προσβλέπω σε μια καλή συνεργασία, εκείνος είναι πιο παλιός από μένα και έχει πολλά να μου πει. Το βασικό είναι ότι πρέπει να γνωριστούμε καλύτερα. Αυτό ισχύει και για τους άλλους συμπαίκτες μου. Με την πάροδο του χρόνου όμως θεωρώ ότι θα έχουμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα».

Η ερώτηση στον Ρέις είναι για το αν αισθάνεται δικαιωμένος που επέλεξε τον Παναθηναϊκό: «Το Πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό είμαι ευτυχής που είμαι εδώ».

Ο λόγος μετά στον Ιβάνοφ με τον Βούλγαρο να απαντάει στο κατά πόσο έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με το γόνατό του: «Ναι είμαι καλά. Με το γόνατό μου δεν έχω πλέον κανένα πρόβλημα. Κοιτάω την φυσική μου κατάσταση και όσο περνάει ο καιρός θα είμαι όλο και πιο έτοιμος και θα το δείξω στα παιχνίδια».

Ο Γουακάσο απαντώντας για το Κόπα Άφρικα ανέφερε: «Ναι η αλήθεια είναι ότι έχουμε το Κόπα Άφρικα όμως στόχος μου είναι να κάνω το καλύτερο για τον σύλλογο μου και ουσιαστικά να μπορώ να είμαι εδώ συγκεντρωμένος και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό που θα με στείλει στο Κόπα Άφρικα»

Νέα ερώτηση προς τον Γουακάσο και αυτή την φορά αφορά τον Μίκαελ Εσιέν: «Και στις διακοπές ήμουν με τον Εσιέν. Μιλήσαμε πολύ για τον Παναθηναϊκό. Μου είπε καλά πράγματα και τα αρνητικά. Αυτά που είπαμε είναι μεταξύ εμένα και εκείνου. Αυτό που μου είπε είναι πως είναι στο χέρι μου να πετύχω στον Παναθηναϊκό και όλα εξαρτώνται από μένα».

Τέλος η ερώτηση στον Λεντέσμα είναι για το πέρασμά του από την Βραζιλία και κάτα πόσο είναι έτοιμος: «Στην Βραζιλία έμεινα τρεις μήνες και το γιατί δεν έπαιξα πολύ πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή μου. Όμως εκεί δεν άρεσε ούτε σε μένα ούτε στην οικογένειά μου. Το αν είμαι έτοιμος θα το δείτε την Πέμπτη» .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα