Δυσκολεύει η παραμονή Φαρινόλα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Δυσκολεύει η παραμονή Φαρινόλα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Πάολο Φαρινόλα δύσκολα θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα Σμύρνης, από τη στιγμή που ο Βάντερσον δεν βρίσκει ομάδα και θα μείνει κανονικά.

Δυσκολεύει η παραμονή Φαρινόλα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Αλλαγή σκηνικού στον Απόλλωνα Σμύρνης όσον αφορά στις περιπτώσεις των Βάντερσον και Φαρινόλα. 

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Ο Βάντερσον, λόγω κάποιον πειθαρχικών παραπτωμάτων στα οποία είχε υποπέσει, είχε λάβει την εντολή της διοίκησης να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Η ΑΕΛ ήταν η μόνη ενδιαφερόμενη, αν και αρχικά είχε «παίξει» κι ο ΠΑΣ Γιάννινα στο ρεπορτάζ. Όμως, με την ομάδα του Κάμπου οι σχέσεις είναι τεταμένες - κάτι που φάνηκε και από την ανακοίνωση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Οπότε, ο Βραζιλιάνος αναμένεται να παραμείνει στο ρόστερ και το κατά πόσο θα υπολογίζεται για το αρχικό σχήμα, θα κριθεί από τις προθέσεις του Δημήτρη Σπανού.

Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες του gazetta.gr, αυτή η εξέλιξη οδηγεί ως προς το διαζύγιο με τον Πάολο Φαρινόλα, ο οποίος είναι στην ομάδα από το 2013.

Σε άλλα νέα, ο Στεργίδης στη χθεσινή (24/7) προπόνηση είχε ένα σχίσιμο στο φρύδι, έκανε τα απαραίτητα ράμματα και είναι καλά. Από την άλλη, ο Κονέ επέστρεψε κι αυτός χθες, ενώ μέσα στην εβδομάδα επιστρέφει και ο Ρομάνο. 

Όσο για τον Γεωργακόπουλο που είχατε διαβάσει στο gazzetta.gr, αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Best of internet