Europa League: Οι διαιτητές των ελληνικών ομάδων

Gazzetta team
Europa League: Οι διαιτητές των ελληνικών ομάδων

bet365

Ιταλοί για την ΑΕΚ, Γερμανοί για τον Παναθηναϊκό και Φινλανδοί για τον ΠΑΣ Γιάννινα στα πρώτα παιχνίδια του Europa League...

Ιταλοί, Γερμανοί και Φινλανδοί θα είναι οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τα πρώτα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στην 3η προκριματική φάση του Europa League.

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Σεντ Ετιέν στην Γαλλία, θα διευθύνει ο Ιταλός, Αντόνιο Νταμάτο, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ρικάρντο Ντι Φιόρε, και Σαλβατόρε Λόνγκο, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ντομένικο Τσέλι.

Στην Λεωφόρο και στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΙΚ Στοκχόλμης ορίστηκε ο Γερμανός Μπαστιάν Ντάνκερτ, με βοηθούς τους Μάρκους Χάκερ και Ρενέ Ρόντε και τέταρτο διαιτητή, τον Μπέντζαμιν Μπραντ.

Τέλος, στην Ολλανδία στον αγώνα του ΠΑΣ με την Αλκμααρ θα είναι ο Φινλανδός Ματίας Γκεστράνιους με βοηθούς τους Γιαν Πέτερ Αραβίρτα, και Μίκο Αλακάρε, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αντι Μουνούκα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα