«Θα βγει κερδισμένος ο Παναθηναϊκός με Ρινάλντι»

«Θα βγει κερδισμένος ο Παναθηναϊκός με Ρινάλντι»

«Θα βγει κερδισμένος ο Παναθηναϊκός με Ρινάλντι»

bet365

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Αλεχάντρο Πανφίλ αποθεώνει στο gazzetta.gr τον Λαουτάρο Ρινάλντι καλώντας τον Παναθηναϊκό να μην εγκαταλείψει τις προσπάθειες απόκτησης του.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα επιχειρεί με προσωπικούς χειρισμούς να κλείσει την μεταγραφή του Λαουτάρο Ρινάλντι παρά τις αντιξοότητες που υφίστανται κυρίως με την Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Οι πιθανότητες να ντυθεί στα πράσινα ο 22χρονος στράικερ έχουν αυξηθεί θεαματικά τις τελευταίες ώρες με το «τριφύλλι» να θέλει να σφραγίσει με ιδανικό τρόπο τρόπο τις θερινές μεταγραφές του.

Ο Ρινάλντι, ο οποίος διαθέτει ιταλικό διαβατήριο έχει πετύχει 15 γκολ σε 51 ματς με την Αρχεντίνος Τζούνιορς, ενώ απασχόλησε μεταξύ άλλων τις Μπόκα Τζούνιορς, Βερόνα, Τραμπζονσπόρ, Ακίσασπορ, αλλά και Κόλο Κόλο.

Ο Αργεντινός ρεπόρτερ του ραδιοφωνικού σταθμού Radio Rivadavia, Αλεχάντρο Πανφίλ, μίλησε στο gazzetta.gr για τον συμπατριώτη του, κάνοντας λόγο για έναν φορ από τον οποίο ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει μόνο οφέλη.

«Ο Λαουτάρο Ρινάλντι είναι καλός ποδοσφαιριστές. Είναι στράικερ που γνωρίζει πως θα βρεθεί στην κατάλληλη θέση για να απειλήσει.

Μπορώ να πω, πως χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δυο του πόδια, ενώ έχει αποδείξει πως μπορεί να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα.

Πρόκειται για παίκτη με αδιαμφισβήτητες δυνατότητες, ο οποίος μπορεί να εξελιχθεί στον Παναθηναϊκό και να αποδειχθεί πολύτιμος.

Είναι ποδοσφαιριστής που προσωπικά θεωρώ πως με την απόκτηση του, ο Παναθηναϊκός θα βγει κερδισμένος και αξίζει να επενδύσει πάνω του.

Είναι μόλις 22 ετών και στην Αργεντινή όλοι μιλούν με καλά λόγια για την αξία του. Απ' όσο γνωρίζω θέλει να αγωνιστεί στην Εύρωπη και ο Παναθηναϊκός του δίνει αυτή την ευκαιρία.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως μαζί του ασχολούνται αρκετές ομάδες τόσο από την Αργεντινή, όσο και από την Ευρώπή.

Όπως προείπα είναι ένας σύγχρονος στράικερ, ο οποίος έχει πράγματα να δώσει αρκεί να βρεθεί στο κατάλληλο περιβάλλον και να εγκλιματισθεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα